"Parovi" u "Parovima"
Printskrin TV Hepi
Zoran Radojković Pile

Printskrin TV Hepi

Zoran Radojković Pile, Foto: Printskrin TV Hepi

Večeras je počeo novi rijaliti "Parovi 2" u okviru aktuelne, četvrte sezone "Parova". U poseban prostor, van luksuzne kuće, useliće se 20-ak novih takmičara.

Novina je i to da je glamurozni rijaliti dobio novog voditelja, a to Zoran Radojković Pile, kojeg pamtimo kao TV lice ružičaste televizije.

 

 

 

 

 

Prva takmičarka koja ulazi u "Parove" je Simonida Ačević, poznatija kao Simonida "Hopa cupa". Nakon njega u luksuznu vilu ušao je bivši učesnik "Velikog Brata" Goran Todić.

 

Treća nova učesnica rijalitija "Parovi" je go-go igračica Magdalena Pejčev iz Pančeva, drugarica Jelene Krunić. Posle nje među parove ušao je Miroslav Maljić, zvani Spira, poznat iz dueta "Bora i Spira".

U vilu "Parova" uselila se i igračica Jelena Krunić, koju smo upoznali u rijalitiju "Farma 6". Društvo će joj tamo praviti drug iz spoljnog sveta, bivši plesač Dejan Nestorović koji je napravio pometnju među takmičarima već u samom startu.

Dejan Nestorović u

Printskrin TV Hepi

Dejan Nestorović u , Foto: Printskrin TV Hepi

Kada ga je voditeljka Bojana Ristivojević pitala koliko vremena provodi u teretani, on je rekao da to Brendon najbolje zna, što je izazvalo ovacije među starim učesnicima. Probudio im je sumnju da između njega i Brendona se desilo nešto što nije u okviru prijateljstva.

 

Pevačica Armina Smajlović takođe se priključila ekipi novih učesnika, a potom i Đorđe Đenić iz Nove Varoši, večiti student DIF-a i propali rukometaš. Đorđa smo gledali u poslednjoj sezoni rijaliti šoua "Veliki Brat". U vilu je ušla i starleta iz Hrvatske Anamarija Džambazov.

Po drugi put u rijaliti šou "Parovi" ušla je kontroverzna estradna plesačica Kristina Marković, poznatija kao Atina Ferari i već pri ulasku se "bockala" sa suparnicom iz treće sezone glamuroznog rijalitija Macom Diskrecijom.

- Ja ne poznajem osobu koja je ušla u vilu. Maca zna samo bitne ljude, a ove nebitne ne vidim - rekla je Maca.

Atina Ferari u

Printskrin TV Hepi

Atina Ferari u , Foto: Printskrin TV Hepi

Pošto je Atina u rijaliti ušla sa psom zamolila je Dalilu da mu Maca ne prilazi.

- Sekrecija ne sme da se igra sa njim, može da mu prenese neku polnu bolest - kazala je plavokosa plesačica.

Posle Atine u luksuznu vilu "Parova" ušli su fudbaler Stevan Đorđević iz Kruševca, koji je igrao do sada u "Crvenoj zvezdi" i "Napretku". U novom rijalitiju gledaćemo i Vitu Tarota, kojeg znamo iz prethodne sezone "Parova".

Nove stanarke vile "Parova" su i plejboj zečica iz Bugarske Svetlana i Jutjub senzacija Luna "Ajfon 6", koja je u Beograd stigla pravo iz Londona, gde već godinama živi.

Kao šlag na tortu u vilu su ušle i Nišlijka Miljana Kulić sa majkom Marijom,a novi i stari učesnici su ih dočekali sa oduševljenjem

 

Printskrin TV Hepi

Parovi u Parovima, Foto: Printskrin TV Hepi

Voditelji Bojana Ristivojević i Zoran Radojković Pile otkrili su učesnicima da je glavna nagrada porasla na 100.000 evra, ali im otkrili i nova pravila koja startuju od večeras.

Naime, stari učesnici provodiće vreme u drugoj trpezariji i dnevnoj sobi preko dana, ali će svi spavati u istoj spavaćoj sobi, gde će stari učesnici imati svoj deo, kao i novi. Osim tokom noći, tamičari će zajedno provoditi vreme i sredom na žurkama.

Miljana je ostala u starom delu vile, a Marija je sa novim učesnicima otišla u nove prostorije.

 

 

Komentari (1)

mafia

13.03.2016 11:13

EBO LUD ZBUNJENOG