Seks u garderobi
Profimedia
Seks u garderobi

Profimedia

Seks, Foto: Profimedia

Kakav je neko u seksu ne možemo znati unapred.

Neko nas oduševi, dok drugi ostanu u lošem sećanju.

Ovo su najgori seks horori:

1. Uhvati ritam

"Momak uopšte nije imao ritam. Sve vreme mi nije bilo jasno šta izvodi, to je bio nekakav čudan horizontalni ples trljanja. Negde na pola čina sam odlučila da preuzmem stvari u svoje ruke i popela sam se gore. Ali, ni to mu nije odgovaralo, nastavio je da se čudno uvija, i ponovno bez ritma. Apsolutna katastrofa, za dobro svih njegovih partnerki nadam se da je kasnije ipak nešto naučio", rekla je jedna zgrožena devojka.

2. Gde je rupa?

"Nisam znala da li da plačem ili da se smejem. Bili smo u krevetu, a pre toga je sve bilo super, razgovor, zavođenje, poljupci...

A onda je usledilo ludilo. On je legao na mene. Trljao je svoj penis o mene, ali ne samo to - negde između mojih guzova i blizu vagine. Prosto nije ušao, a ja sam mislila da je to možda predigra, a onda je svršio.

Nije shvatio da do penetracije nije ni došlo, to nije bilo namerno. Kasnije me još i pitao je li sve ok, jesam li zadovoljna", ispričala je začuđena devojka.

3. Smrvio me

"Bila sam sa svojim bivšim dečkom u krevetu, a ja imam 50, a on oko 100 kilograma. Bio je na meni i odbijao je da se služi rukama da se izdigne od mene, pa je ceo ležao na meni. Govorila sam mu da se izdigne, jer je pretežak, a on je samo mrmljao kako su mu "ruke umorne". Počela sam da se gušim prekinuvši seks, a što je još najbolje on me optužio da sam mu "pokvarila trenutak". Nismo još dugo bili zajedno", ispričala je smrskana devojka.

4. Zašto imaš tako velike zube?

Ovo nije priča o Crvenkapi...

"Bio sam sa jednom zgodnom devojkom, već smo spavali, a ovo je bilo prvi put da konzumiramo oralni seks. Problem je bio u njenoj tehnici - koristila je više zube više nego usta i jezik. Bilo mi je neprijatno da je ispravljam, ali trebao sam. Osim što me izgrizla, pokušala je i tehniku "dubokog grla", ali sve što je uspela da uradi je da me zamalo osakati", priča vidno izbezumljeni mladić.

5. Na penis je stavljao parfem

"Izlazila samn sa jednim muškarcem već nedeljama i konačno je došlo vreme za seks. Bili smo goli i ljubili se, on je ljubio moje međunožje, pa sam nakon toga i ja krenula "uzvratiti uslugu". Njegove butine i prepone su mirisale, a pretpostavila sam da ima jak gel za tuširanje. Ali, nije bilo samo to - shvatila sam nakon što sam "ga" stavila u usta. On je na penis našpricao kolonjsku vodu, i to celu bočicu izgleda. Usta su mi bila puna gorkog ukusa, nos i oči su počeli da me peku, povraćalo mi se. Momci, nemojte to da radite", ispričala je nesrećnica.

6. Penis nije bio jedina stvar u toj vagini

"Pronašao sam neko živo stvorenje u toj vagini, to je bilo nešto belo što je puzalo okolo. Ne mogu da se setim specifičnosti, ali odmah je otišla kod lekara koji joj je  dao antibiotike. Sećam se da sam nekoliko puta dnevno ribao usta, a seks posle toga nisam imao nekoliko meseci", ispričao je preplašeni momak.