Marijana Markovic i Darko Petrović
B. Janačković
Marijana i Darko Petrović

B. Janačković

Marijana i Darko Petrović, Foto: B. Janačković

Slađan Marković, otac nastradalih Marijane i Darka nije znao da su mu sin i supruga poginuli sve dok nije došao u Glogovac.

- Radim kao nadničar u Beogradu jer sam bez posla još od 1993. godine, kada sam otišao iz firme u kojoj sam radio u Aleksincu. U tri ujutru kada sam došao kući nisam znao da su mi sin i supruga nastradali na licu mesta jer su mi komšije iz sela rekle da su u bolnici i da se još uvek ne zna šta je sa njima - ispričao je Slađan.

- Još uvek ne mogu da poverujem da ih nema - dodao je on.

Kako nezvanično saznajemo u pitanju je porodica koja je u teškoj materijalnoj situaciji.

- Vetar je žicu otkačio, žica je pala u sobu, dete se uhvatilo za žicu, majka krenula da spasi dete, i oboje su ostali na mestu mrtvi - rekao je izvor "Alo!".

Majka i sin biće sahranjeni danas na mesnom groblju.

Ranko Filipović iz susednog sela Lužane koji poznaje pomenutu porodicu, kaže da se radi o siromašnim ljudima kojima je struja isključena pre mesec dana.

Filipović je, zajedno sa nekoliko desetina meštana susednog sela kojima je struja takođe isključena danas protestovao ispred Elektrodistribucije u Aleksincu, tvrdeći da su uslovi pod kojima ova domaćinstva mogu da se ponovo priključe na mrežu nerealni i da ih je nemoguće ispuniti.

Meštani su upozorili da postoji opasnost da se dogodi još ovakvih tragedija bog situacije sa strujom u ovim selima oko Aleksinca.

Komentari (15)

Jo

21.04.2017 12:26

Mucenici.....a samo su hteli da se ugreju....za sirotinju nema pomoci jer nemogu doci na red od lopova u EPSu koji kradu lopatama......zaposljavaju od rodbine do ljubavnica sakom i kapom....u elektro vojvodini ima cica koje samo dodju po platu pozamasnog iznosa...sto znaci da placamo zabavu politicarima koji su ih tamo smestili....a ovakva sirotinja crkava od gladi i zime i sete ih se samo kad im treba glas....tuga cemer i jad....eeeee Srbijo Srbijo......

sasa

22.04.2017 12:17

@Jo - I falsifikuju isprave! To sve treba na dozivotnu robiju i tezak prinudni rad.. da malo i oni rade i zarade nesto, a ne samo da kradu od sirotinje

nik

21.04.2017 13:28

Strasno a bitno da tuku dobre plate u Epsu.

sasa

22.04.2017 12:16

@nik - ali oni te plate "zarade" tako sto krivotvore po koji zapisnik, malo opljackaju narod, malo primene silu i prinudu nad najsiromasnijima... nije lako pogledati se u ogledalo kad si toliko govno i radis u EPS-u... mora nadoknada da se dobije za takvo urusavanje morala

urban kan

21.04.2017 13:34

Da Bog da Tomi isekli struju u Bajcetini i na Savi ,SRAMI SE SRBIJO !!!

GLUMICA

21.04.2017 13:46

@urban kan - OD TOGA NEMAS I NEMAMO NISTA.....BOLJE BI BILO DA VUCIC PORADI NA SOCIJALNOM PROGRAMU ZEMLJE I LJUDI A NE DA SURUJE SA SREDEROM,BLEROM,MERKELOVOM I SVIM SRBOMRZCIMA ZARAD VLASTI

Urban Kan

21.04.2017 13:57

@urban kan - Slazem se sa Glumicom,ali ni VMA nije nabavio lekove dok Dragica nije hospitalizovana na VMA, a za nas smrtnike je to jedini nacin da samo skrenemo paznju bahaitim iz vlasti ,gladnim za novcem i mentalnim zaglupljivanjem naroda zarad licnog interesa i bogacenja,dokle ce vise ovaj narod da bude ponizen ,da trpi i da ispasta ? SRAMOTA i za AV I za sve iz vlasti!!!!!!!!!!!!!

Tanja

21.04.2017 14:19

@urban kan - Muk i tuga.Licno osecam veliku sramotu i bezgranicnu tugu.Bojim se da je za nas kasno .Predugo ovo traje

GLUMICA

21.04.2017 14:39

@urban kan - Urban Kan@ tako je...a svi mi koji nismo zadovoljni nazivaju nas Sektasima,Ruljom ili Sorosevcima.....a realno nemam nikakve veze sa nicim od toga a ni sa politikom.Ja sam nezadovoljna kako vecina zivi u MOJOJ SRBIJI......i mislim da su svi vlastodrsci ,,derikoze,, i izdajnici.......sem SLOBE

Tika

21.04.2017 17:38

@urban kan - Glumice svi komentari su ti uvek super ,ali ovo sa Slobom si se totalno uprskala

TUGA I TRAGEDIJA

21.04.2017 15:07

SRAMOTNO I ZALOSNO. HILJADE PROBISVETA PO SRBIJI NA LEDJIMA NAS A NAŠA DECA GINU. OVO JE SRAMOTNO ZA DRŽAVU ŠTA RADE OD NARODA.

deda

21.04.2017 15:29

Alo vi radite za dinkića

BG

21.04.2017 17:16

NEKA VAM JE LAKA ZEMLJA. ANDJEO ODE ZBOG STRUJE DRŽAVNE? MIRA MARKOVIC I SVI POSLE NJE KOJI VLADAJU NOSICE GREH ZBOG TVOG SIROMAŠTVA I TVOG IZGUBLJENOG ŽIVOTA DECACE MALI.

nedjo

21.04.2017 17:41

ovo je strasno ,ne znam sta da pisem

MakuPerica

21.04.2017 20:23

zašto se ne naprave socijalne karte stanovništva u srbiji - pa da se novcem iz budžeta pomaže sirotinja, a ne tajkuni i političari !??? svaki dan treba slati sliku sa ovo dvoje nevino stradalih predsedniku-premijeru države srbije sve dok ne ukapira da on nije predsednik-premijer samo tajkunima i političarima vać i ovajvoj sirotinji koje je sve više od kad je on premijer-predsednik...