Devojka Žena sluša muziku Muzika Slušalice
Shutterstock
Devojka Žena sluša muziku Muzika Slušalice

Shutterstock

Sreća, Foto: Shutterstock

Ovim horoskopskim znakovima nije potrebno mnogo za sreću. Oni i kada im ne ide po planu, ne stvaraju paniku i nervozu, već se trude da poboljšaju stvari koje su izmakle kontroli.

Neki od njih su ovi:

Ovan

On ne čeka da mu sreća "padne s neba" već se maksimalno trudi da ostvari svoje snove. To je ono što ga u osnovi čini puno srećnijim i ispunjenijim.

Lav

Lav zna da je za svaki uspeh u životu potrebno mnogo truda i rada. Zato su uporni, trude se dok ne ostvare svoje ciljeve. Ne krive druge za svoje neuspehe, već problem traže u sebi.

Devica

Device posle svakog neuspeha postaju jače. To je ono što ih čini drugačijim i posebnijim u odnosu na ostale horoskopske znakove. Za njih je svaki neuspeh dodatna motivacija da postanu uspešnije.

Vodolija

Vodolije veruje u svu pozitivnu energiju koju im svemir šalje. One same stvaraju svoju sreću tako što se trude da u svoj život ne unose negativne misli i energiju.

Pročitajte i:

Komentari (1)

aldeja977@gmail.com

29.09.2017 12:14

Ovnovi su najveci panicari i postaju deresivni kad im ne ide. Imam ih nekoliko u okruzenju... Ni lavovi nisu mnogo bolji, vec za vodoliju, mogu reci da ste u pravu.