Brendon
Alo!/Masanori Jošida
Brendon

Alo!/Masanori Jošida

Brendon, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Rešio je da više ne ćuti i sve skrivene radnje iz "Parova" iznese na videlo!

Brendon je otkrio da je pre incidenta dobijao strašne pretnje, zbog kojih je naslutio da će mu se dogoditi nešto loše.

- U vili "Parova" su mi u zadnje vreme sve više pretili! Pretili su mi razbijanjem glave, gašenjem cigare na čelo, uništavanjem lica na spavanju, čupanjem noktiju, a na kraju su me izneli sa izlomljenom nogom! Počelo je sve od pojedinaca, a onda su i ostali videli da im to prolazi, pa su i oni nastavili po ceo dan da mi prete! A onda vidim tamo neki video, kao grupa izgubljenih duša i zombija pevaju "Brendone, vrati se". Verovatno želeći da me dokrajče!? Kao u najgorem horor filmu... - požalio se Brendon putem svog Fejsbuk naloga.

Da mu veoma teško pada novonastala situacija govori i sledeći status koji je ostavio na svom Fejsbuk profilu.

- Telo o kome sam brinuo ceo život , negovao ga i uživao u aktivnom i srećnom zivotu, neko tek tako da mi slomi nogu!? Ne mogu da se pomirim sa tim , i vrlo sam ljut ... - napisao je bivši učesnik "Parova".

Pročitajte još:

Komentari (7)

Nina

31.12.2017 20:36

Nemoj biti bezobrazan Brendone.Bio si mi drag,navijala sam za tebe,ali sada stvarno pretjerujes.Nije ti slomio nogu sto je to zelio,nego je bila nesreca.

cc cc

31.12.2017 21:41

kako tako lako mu puce kost nek se on pregleda dobro .

JANA

31.12.2017 21:55

Brendone,ljigo jedna.Samo mislis na novac,a ne na brz oporavak.Znas i sam kakav si i sta si sve radio,tako da cutis.Besan si ustvari na Prod.i zamalo diskv.,pa zato si sada jedva docekao da se svetis preko Gastoza.Dobro znas da nije namerno,vec nehat.BIO SI,JESI I BICES UVEK SAMOZIV I OSIM SVETA.

Ankica

31.12.2017 23:49

Totalno nezanimljiv lik,samoziv,neuredan,sebican,isfoliran

Pera Bandera

01.01.2018 01:44

Od silnih zvezdočataca, proroka, astrologa, vračara, vanzemaljaca, džedaja i ostalih astralnih čudovišta koja dolaze u rijalitije, već su i sami takmičari postali "vidovnjaci"!

m...

01.01.2018 09:49

Žao mi je Brendona,ali stvarno preteruje sa tim da je sportista,pogledajte ga,bolje telo mu ima otac,ovaj sav nadut,mlohav,zar je to telo sportiste,u kupatilu kad bi se mazao pomadicama,stomačina skoro ko Vecina,jeste fin i pristojan momak i strašno je što mu se to dogodilo,ali je i paranik,Dalila ga zezala da će mu gasiti cigaretu na čelu,on ozbiljno shvatio,trčao u tajnu sobu i sad to pominje kao da je stvarno bio mučen svaki dan,jedva se primečivao 2 meseca,prespavao,sad živnuo i odmah ovo.

Sonja

01.01.2018 17:37

Brandon ko Brendon. Čudan lik, samo on i opet on a svi drugi za njega su NULE!? Žao mi se štro mu se dogodilo, ali sada stvarno pretjerujes. A šta si mu skakao u lice, o tome ni reći? Ti se pogledaj i budi samo jednom pošten, koje telo ti imaš a hvališ se koliko i kako ti treniraš, Bože moj. Debeo si (imaš stomak), neznaš ni trčati, kamoli šta drugo...Nije ti slomio nogu sto je to zelio, nego je bila nesreca.