Seks
Profimedia.rs
18+
Klikni da vidiš sliku
Seks

Profimedia.rs

Ilustracija, Foto: Profimedia.rs

Ipak, predstavljamo vam šest rečenica koje nijedna žena ne bi trebalo da kaže jer da bi seks bio dobar, potrebno je i samopouzdanje.

1. 'Nemoj da me gledaš'
Umesto toga razmišljajte ovako: 'Gledaj me. Celu mene. Ovo telo ti pruža puno intimnosti, strasti i zabave. Ništa nije više seksi u ovom trenutku od mog golog tela. Uzmi ga celog.'

2. 'Mrzim svoje...'
Sami odlučujemo o tome što nam je ili nije seksi, ne odlučuju o tome časopisi ili modna industrija. Ako verujemo da smo seksi, takvi ćemo i biti. Naša tela savršena su svaki dan, a pogotovo u trenutku intimnosti. I budimo realni – samopreziranje samo 'ubija' užitak.

3. 'Sviđa li ti se moja...'
Ovo nije vreme za traženje potvrde o tome da li je neki deo vašeg tela lep. Tako ćete samo stvoriti utisak nesigurne osobe, a partner će to shvatiti. Ok je da vam je nelagodno kada ste goli, ali što se više držite tog osećaja to će vam biti teže da ga se rešite i da zavolite kožu u kojoj jeste.

4. 'Ugasi svetlo'
Jedna je stvar ako želite manje svetla kako biste dodatno začinili seks i stvorili uzavreliju atmosferu, ali ako želite da se sakrijete u mraku, to je druga stvar. Ako vas neko osuđuje na svetlu, ne zaslužuje da vas ima ni u mraku.

5. 'Oprosti zbog mog (X dela tela)'
Uživanje i uzbuđenje izostaće ako ćete partneru da se izvinjavate zbog svojih "nesavršenosti". Partner bi trebalo posebno da voli deo vašeg tela zbog kog se osećate nesigurno kako bi vam pokazao da ste predivni i seksi baš takvi kakvi jeste.

6. 'Ne želiš to da vidiš'
Uskraćujete li partneru određene delove svog tela, uskraćujete i sebi i njemu bolji seksualni doživljaj.