Grudi
Profimedia.rs
Grudi

Profimedia.rs

Ilustracija, Foto: Profimedia.rs

Sve je veća pomama, globalno, za lepim i čvrstim grudima. Ali, da biste imali takve grudi, pa makar one bile i silikonske, postoji određena "cena koju morate da platite.

Evo na šta treba da obratite pažnju:

1. Odaberite veličinu

Ovo je osnovna i moža najbitnija stavka. Plastični hirurg koga ste odabrali da vam uradi zahvat bi trebalo da vam sugeriše koja bi veličina za vas bila idealna i pre svega, pristojna. Vodite računa da sa silikonskim grudima ne izgledate samo kao porno zezda.

2. Probudiće te se sa "loptama"

Grudi ne mogu neposredno posle zahtvata da budu one veličine kakve ste hteli. Za to ćete morati da se strpite nekoliko nedelja.

3. Operacija je bolna

Kada se budete probudili posle operacije, osećaćete veliku bol. Dobra stvar je ta što je oporavak brži nego što ste mislili.

4. Ipak su lažnjaci

Vaše nove grudi ipak nisu prave, prirodne. Ma koliko da je vešt hirurg koji vas je operisao, znajte da se uvek vidi da je reč o silikonima. Dobro je to da više nećete morati da nosite brushalter. Donji veš ćete birati na osnovu onoga što vam se sviđa i šta je in, jer ne morate da brinete da l će dobro da vam stoji.

5. Svi će želeti da vas pipnu

Na neki način vaš grudi će postati javno dobro. Porodica i prijatelji će imati silnu želju da ih pipnu, stisnu...I treninzi sada dobijaju novu dimenziju.

6. Možda se i razočarate

Grudi ćete ipak morate ponovo da operišete, korigujete, na svakoh deset godina. To je dobra vest za vašeg hirurga, ali ne i za vaš novčanik.

 

 

 

Komentari (5)

jeja

06.10.2016 18:42

Prvo, mene nije bolelo bas ni malo, a drugo, sem prijateljica i ukucana koji su znali da sam se operisala niko nikad nije pomislio da su silikoni jer izgledaju potpuno prirodno posto nisam preterala sa velicinom. I niko me nije iz cista mira "prepipavao". Glupost od teksta.

zaista@jeja

06.10.2016 20:27

Tekst je dobar,i poucan..jedino,ko je glup ovde,to ste vi,jer vas nacin komentarisanja,govori sve o vama,kao i vasa ''operacija''...niste podelili vase iskustvo,i misljenje,sto bi bilo normalno,i prihvatljivo,vec ste tekst okarakterisali,kao glup,ali,zato su vasi silikoni,verovatno''cool''in''..ocigledno niste obavesteni,da svaka zena,drugacije prolazi kroz iste situacije,pa tako i operacije..

jeja

07.10.2016 00:09

@zaista@jeja - Mora da ste ponosna vlasnica istih i da ste lose prosli kad ste ovoliko ozlojedjeni na moj komentar....ili samo sanjate o tome da ih imate pa je "kiselo grozdje koje ne moze da se dohvati" pozdrav

Milan

07.10.2016 00:29

@zaista@jeja - Devojka napise da je na osnovu njenog iskustva ovaj tekst glup, a vi joj odgovorite da je ona glupa jer ima razlucito iskustvo od napisanog. Sakloni boze.

Milo

07.10.2016 08:40

Pitajte partnera da li ga takve grudi uzbuđuju da ne stvorite kontra efekat. Silikon nije priroda. Drugo stalno morate da nosite brus. Ono naj gore je što se cesto dešava da pukne a nemate novac za zamenu i time ugrožavate vaše živote. Cesto takvo stanje prouzrokuje kancer dojke