Andrija Lazović i Kristina Kockar
Instagram
Andrija Lazović i Kristina Kockar

Instagram

Andrija Lazović i Kristina Kockar, Foto: Instagram

Situacija bi, međutim, mogla da postane još zanimljivija kada bi u rijaliti ušao i Andrija Lazović, Kijin novi dečko, koji za to, kako „Alo!” ekskluzivno saznaje, traži čak 100.000 evra, što je suma koji je Kija navodno već dobila od TV „Pink”!

Naime, Kija je i pre ulaska u “Zadrugu” toliko pominjana u ovom rijalitiju, da se činilo kao da je i sama učesnica. Baš u takvoj situaciji se trenutno nalazi i Lazović, pa nije ni čudo što su mu čelnici „Pinka” ponudili da uđe u rijaliti, što je on, kako saznaje „Alo!”, uslovio vrtoglavom sumom.

- Andrija je veoma duhovit momak, koji je dospeo u žižu javnosti kao ljubavnik najpoznatije stjuardese u Srbiji. Čelnici TV „Pink” su odlučili da mu ponude honorar od 5.000 evra nedeljno, što je on izričito odbio - kaže dobro obavešteni izvor i dodaje da Andrija nije isključio mogućnost da uđe u rijaliti, ali za mnogo veću sumu.

- Andrija lepo živi, ima tri lokala u Budvi i zna da bi posao trpeo ako bi ušao u „Zadrugu”, zato je tražio 100.000 evra - uverava izvor i tvrdi da nije slučajno što je Lazović pomenuo baš tu sumu.

Andrija Lazović

Printscreen Instagram

Andrija Lazović, Foto: Printscreen Instagram

- Kija je svoj honorar od 100.000 evra dobila unapred, pre nego što je ušla u „Zadrugu”. Neki kažu da je uzela neplaćeni odmor, a neki da je čak dobila i otkaz u avio-kompaniji u kojoj je radila. U svakom slučaju, ona je navikla dobro da zarađuje, a i rešila je da skupo naplati sve muke koje je preživela zbog Slobe. S druge strane, „Pinku” se njeno učešće već isplatilo, s obzirom na to da televizija u jednom danu može da zaradi ogroman novac od reklama.

Ipak, kako je u pitanju rekordan honorar, produkcija još razmišlja da li bi joj se isplatilo da isti iznos da još jednom učesniku - zaključio je izvor za „Alo!”, dok je Lazović, kada smo ga pozvali da proverimo naša saznanja, rekao:

- Nemam komentar.

Andrija Lazović

Privatna arhiva

Andrija Lazović, Foto: Privatna arhiva

Podsećamo, Andrija je nedavno otkrio u čemu je, po njegovom mišljenju, razlika između Kije i Lune.

- Kija i ja smo imali prijateljski odnos. Znao sam da ona ima stabilnu vezu sa Slobom. Sada bih već rekao da je ovo što mi imamo sudbinska priča, jer ni u jednom trenutku nije uticala da raskinem veridbu sa tadašnjom devojkom. Moja veza je već bila na izdisaju, a Kristina nikada nije imala uticaj na nju, pa tako ni na moju konačnu odluku. Ne može se reći da je Kija uradila isto što i Luna, jer sam veridbu raskinuo sam, a tek onda uplovio u vezu sa Kristinom. To nije isto - rekao je Lazović za „Alo!”.

Komentari (15)

opozicija

10.12.2017 11:55

Sto ukloniste iyjavu glumca Jezdica?

nedjo

10.12.2017 11:55

čekajte. ona ima muža unutra,zbog muža je ušla ,koji se dovatio neke lune,pa mu to faktički švalerka. ona sad hoće da udje sa švalerom, zapravo švalera da dovede,jel tako? ko je lud ovde bre,šta je ovo bre? jel ovaj narod komplet poludeo da prati ovaj idiotizam. ko smišlja ove nebuloze???!

Pesadinac

10.12.2017 14:52

@nedjo - Ludi ste vi koji ovo gledate i gurati im ove pare u dzep.

Zijo

10.12.2017 19:32

@nedjo - Oni nisu u vezi. Prijatelji su i sam je rekao kao i Sloba duduk sto je rekao. Kija je jedna stabilna, i odmerena licnost, To sto se njoj desilo ne dao bog nikoma ko ima zensku decu. Operacija takva, pa depresija jer jj svekrva odmah rekla, ne mozes da radjas. A sinu rekla da potrazi onu koja moze da radja. Ljudi, bila je dobra dok je zaradjivala i davala mu vetar u ledja. On je ispao djubre. I sam kaze da mu je Kije zao. Sad je nasao da se kaje. Kija je pokusala, ali ovaj olos mu neda mira.

nedjo

11.12.2017 09:13

@nedjo - zijo,6x6?

Milica

10.12.2017 12:04

Pametan decko. Za blamiranje treba biti adekvatno nagradjen:).

nedjo

10.12.2017 13:21

@Milica - dal postoji ta cifra?

Mirko

10.12.2017 17:38

@Milica - iznosi Andrija "imali skladn brak", iznosi ono što mu jej manipulatorka Kija pričala. E , djetiću dobroje što si uplovio u svet manipulacija i prevara ovepreljubnice Kije. tek ćešvideti ko je ona. Odfvaše vezeneće bitiništa, apsoluto, ipak sitiCrnogorac koji traži poštovnje odrejdneihpravila. Sloba jesuviše dobar, čestit i odnj čovek bio. Što mujej velika greška.Napatiose sa njom. Ti ćeš seočigledno usrfećiti... ha ha ha

dno

10.12.2017 14:16

pa ovaj je lud sto daje tolike pare nebitnim likovima nekoj kiji itd itd unutra bi svi trebalo kolektivno na radnu akciju .koje bre ovaj da mu se daje bilo kakve pare.

nedjo

11.12.2017 09:12

@dno - u rudnik bre

ANDRIJA CARE

10.12.2017 15:21

Adrija je mlad ali dovoljno inteligentan i sposoban i već ima svoj biznis zato i zna da ugovori posao. On zna svoju vrednost za razliku od Slobe. Slobina vrednost je nula zato je i otišao u rialiti za đžabe. Bravo dečko! Car si !

nada

10.12.2017 15:53

A odakle mu ti lokali ??????????? Crnogorska mafija !!!!!!!!!!!!!!

nedjo

11.12.2017 09:11

@nada - zaradio preko omladinske zadruge

dr

11.12.2017 10:07

@nada - On je od stare bogate porodice MANDIĆ a ne preziva se Lazović!

LISAC Sloba

11.12.2017 15:18

A sta je trebalo, mozda da Kristina umre za podmuklicom Slobom? Pametan Kristinin potez je Andrija. Pa ljudi meni je sad pored Kije zao i Lune! Ovaj lukavi Sloba nije glup, Luna ima stan a Lunina mama ce kao svaka majka zarad cerkine srece pomagati tog Slobu. Dovoljno je da mu namesta tezge, da sa njim snimi duet, da ga progura na estradnu scenu - a za pet godina bice ,, cao Luna'' kao sa Kijom.