Sloba Radanović i supruga
Instagram
Sloba Radanović

screenshot Youtube

Sloba Radanović, Foto: screenshot Youtube

Dok Sloba vodi vrlo turbulentan život u rijalitiju, njegova supruga Kristina se po svemu sudeći ne obazire mnogo na postupke svog muža.

Naime, iako je gospođa Radanović već nekoliko dana bila nedostupna za bilo kakav komentar suprugovog ponašanja u rijaltiju, odlučila je da ipak progovori.

- Nemam komentar u vezi sa njegovim ponašanjem. Nemam komentar ni za to što radi sa Lunom! Pustite me da spavam - rekla mirnim tonom za „Alo!” Slobina supruga Kristina.

Luna i Sloba

Printscreen

Luna i Sloba, Foto: Printscreen

Podsećamo, Sloba je nekoliko sati pre ulaska u „Zadrugu” razmenjivao nežnosti sa striptizetom Brankom Blek Rouz, da bi po ulasku u rijaliti prešao na modnu blogerku Lunu Đogani.

Ubrzo su se između njih rodile emocije, koje pevač i ćerka Anabele Atijas i Gagija Đoganija, uprkos čestim svađama, ne mogu da sakriju.

Komentari (5)

MOČA

21.09.2017 08:28

godpodja ce imati muke ovakve odsad pa do razvoda. imala je i pre. Ljubav postoji smao u knjigama. Muskarci su bigamisti.I LUnu ce varati na svakom korku kako ona uzima tudje tako ce uzimnati "njeno". sve zene preko polnih organa spavaju sa opnima sa kojima ne bi nikad. Dobro da smo jos zivi.Gore se stitimo od virusa a dole iz razmenjujemo kao u menjacnici.

nedjo

22.09.2017 00:36

@MOČA - močo,sta je s tobom aman? lozis se na ove bitange sto bi dusu prodali za 100 evra?

marko

21.09.2017 08:50

Odnos Lune i Slobe je dogovor pre ulaska u zadrugu,taktika, sve je tako providno....,..

Šrumfeta

21.09.2017 08:51

Totalno nezanimljiv lik, pokušava da glumi nekog zavodnika ali nije, a nije ni neki pevač, kada ga iskoriste i kada prođe neko vreme videće ko je i šta je, kad su mladi muškarci baš se istripuju da su neko i nešto, ali to nije tako kako su oni zamislili, bajke i realan život su totalne suprotnosti, kao i rijaliti...

nedjo

22.09.2017 00:34

@Šrumfeta - zamajavaju budale,cisto skretanje paznje i ubiranje poena. inace,oboje su nule,ali su spremni na sve zarad love!uspeli su,da se par dana vrti prica oko nih ,kao onomad o onom nesrecnom mutavom filipu i bičarki staniji