Teodora Džehverović
Printscreen/Pink

Naime, dok neki od učesnika tvrde da je njihova veza lažna i da sve rade kako bi bili u centru pažnje, oni su odlučili da pravaziđu sve nesuglasice i svima pokažu koliko je hemija između njih zaista jaka.
Baš iz tog razloga su Toedora i Anđelo zaratili sa svima u rijalitiju, a Anđelo je prešao preko Teodorinog „prljavog plesa” sa Urošem, zbog kojeg je čak i zaplakao. Teodora je s druge strane odlučila da javno kaže da je zbog Anđela ostavila dečka sa kojim je bila u vezi pre ulaska u rijaliti.


- Imala sam trojicu momaka. Anđelo je lep i zgodan, a iznenadio me je koliko je inteligentan. Imala sam dečka pre nego što sam ušla ovamo, bili smo tri i po godine zajedno. Očigledno je da ga više nemam - rekla je pred svima Teodora.

Marko, Dušan, Anđelo

Printscreen/Pink

Marko, Dušan, Anđelo, Foto: Printscreen/Pink

 

Anđelova majka Ljiljana kaže da temperamentno ponašanje njenog sina ne treba da čudi jer po prirodi srčano reaguje, što ga i može koštati plasmana u „Zadruzi”.
- Anđelo je moj sin jedinac, njemu sam posvetila čitav život. On je diplomirani ekonomista, pre svega vrlo kulturno dete iz stare beogradske porodice, ipak, on po prirodi ima kratak fitilj, tako da ne verujem da će doći do finala - kaže za „Alo!” Anđelova majka Ljiljana, kojoj se Teodora vrlo dopada.


- Teodora je vrlo slatka, mlada i lepa. Kada je ušao u rijaliti, Anđelo je rekao da mu se dopada samo ona, jer je jedina kompletna devojka u rijalitiju. On je nju dugo merkao zato što je detaljista i tek kada je bio siguran, krenuo je u akciju. Svaki njegov izbor poštujem, ali mislim da je još rano da pričam da li će mi baš ona biti snajka. Anđelo je kasno ušao u pubertet i ima tek 24 godine. Mislim da bi mu bilo najbolje da se skrasi posle tridesete. Njega uvek jure devojke, tako da mu neće biti teško da odabere pravu - kaže gospođa Ljiljana.

Učesnici Zadruge

Alo!

Učesnici Zadruge, Foto: Alo!


Inače, Anđelo se dogovorio sa majkom da ona uveče ne gleda „Zadrugu” kako bi on mogao da se opusti.
- Obećala sam sinu da uveče neću gledati rijaliti kako bi on mogao da bude slobodniji. Veče je za mlade, to ne treba da gledaju stariji ljudi, ako me razumete - rekla je gospođa Ranković, koja je otkrila i razlog ulaska njenog sina u „Zadrugu”.
- Mi smo dugo živeli u Johanesburgu, u čistom luksuzu. Moj sin je i ušao u „Zadrugu” kako bi uživao u jednom luksuznom gradu kakav Srbija do sada nije videla. Sve ovo je za njega vrlo zanimljivo i nešto novo - zaključila je gospođa Ljiljana Ranković.

Komentari (1)

momo benderac

17.09.2017 00:09

sta ce stara bgd porodica tamo daleko blizu mendela ako se ne varam.