Bane i Milica Mojićević
Milan Ilić
Bane i Milica Mojićević

Milan Ilić

Bane i Milica Mojićević, Foto: Milan Ilić

Glavna meta medija u proteklom periodu bio je Bane Mojićević, zbog vesti da se razvodi i da je zbog menadžerke sa kojom sarađuje napustio porodični dom, koji je delio sa suprugom Milicom i decom Mašom i Radošem. Međutim, pevač za „Alo!” otkriva da je zbog toga što je bio predmet intriga neke ljude odstranio iz života!

- Dogodilo se to da su se verovatno spojile neke loše misli, loše namere i neiskreni ljudi kojima sam dopustio da mi uđu u sve pore živote i onda su dali sebi malo više krila nego što su smeli. Naravno, kao i u svakoj vezi i u svakom odnosu, ima i dobrih i loših dana, dobrih i loših momenata i svađa, ali najvažnije je da ljubav i dalje postoji. Nas dvoje smo zajedno i živimo najnormalnije zajedno. Te gluposti da sam napustio decu, napustio porodicu, da sam otišao i da sam u vezi sa menadžerkom nemaju veze sa zdravom pameću - kaže Bane i dodaje da je razočaran što je neko dostavio anonimno pismo medijima i da može samo da nagađa ko je to uradio.

Bane izbegava da pokazuje suprugu

Podsećanja radi, Bane Mojićević i Milica Mićović izgovorili su sudobonosno „da” u avgustu 2013. godine. Svečanu ceremoniju i slavlje na Zlatiboru uveličale su mnogobrojne poznate zvanice svojim prisustvom, a pevačeva supruga je tada prihvatila njegovo prezime. Bez obzira na skladan brak, Bane ne objavljuje fotografije sa svojom izabranicom na društvenim mrežama, jer, kako kaže, ne želi da odaje svoj privatan život.

- Moralo je da se desi tako zato što sam se ja više opustio. Prepustio sam se ljudima kojima nije trebalo. Oni su to zloupotrebili i onda su neke vesti brzinom svetlosti dospele do novinara. Znate kako to ide, kad se od jednog do drugog prenose vesti, onda na kraju ispadne nešto mnogo gore i mnogo veće nego što je stvarno. Ima mnogo zlih ljudi. Ja krećem od sebe i ja nemam nameru nikoga da povredim na taj način, ponizim ili da ga diskreditujem u javnosti, ali postoje osobe kojima je to duševna hrana. Iz nekog razloga se ne dopadam nekome, neko me ne voli i neko je jedva čekao da se to meni desi i da počne takva priča. Sad ko je, šta je, ne znam. Mogu da nagađam, ali ne želim da trošim energiju na to. Nek mu je sa srećom - objašnjava Bane i dodaje da je sve to uticalo na njegov odnos sa suprugom, ali i na odnos sa bliskim ljudima.

Bane i Milica Mojićević

Miloš Cevetković

Bane i Milica Mojićević, Foto: Miloš Cvetković

- To je ojačalo naš odnos i mi smo prešli na viši nivo. Mnogo smo iskreniji jedno prema drugom, jači i čvršći. Mnogo više smo tu jedno za drugo, više se razumemo i definitivno smo porasli posle svega. Ovo nas je samo probudilo i dalo nam signal da odrastemo, da promenimo razmišljanja i stavove, da prečistimo okruženje, i to je lekovito. Neke ljude sam odstranio, nove ljude doveo, tako da je ovo delovalo pozitivno na mene. Što se tiče naslova, bilo ih je i biće - zaključuje Bane.

Komentari (11)

Pega

09.11.2017 08:20

Sad odrastate! Da covek ne poveruje sta pricas! Bez obzira na probleme u koje si se sigurno sam uvalio jer niko nije mogao na silu da te gurne ako mu ti nisi dao povoda i zeleno svetlo, nestabilan si kao licnost i takav ces ostati, a nemas malo godina. P.S. Koliko sam imao prilike da procitam supruga je po profesiji psiholog, sta je sa njenim znanjem? Zasto ga nije upotrebila nego te tako nezrelog pustila niz vodu? Sta si je koji djavo pretvorio u obicnu domacicu?Serpa, varjaca i tako to.

Nista bez prakse

09.11.2017 20:20

@Pega - Dzabe skola, ako nema prakse. Moze ona biti psiholog 100 puta, ali ako nema iskustva, dzabe. Ne pitaju nas tek tako o prakticnom radu kad se zaposljavamo, ali to je druga tema...

Milica

09.11.2017 09:12

Bane, ne lupaj. Pamet u glavu za ubuduce, ako te je zena primila nazad.

Stane

09.11.2017 10:05

Zena kuci pere, cisti, kuva, pegla a Bane lumpuje sa menadzerkom. Eh, Bane, Bane, brkovi ti plavi. Sad pamet u glavu i uzivaj kad te je primila nazad. Mozda je to uradila jer te voli a mozda zbog dece...

Minic

09.11.2017 11:22

@Stane - Nema tu oprostaja. Prevara se uvek pre ili kasnije ponovi ma koliko se neko kleo da nece vise nikad. Ovakve brakove odrzavaju iskljucivo deca. Supruznici misle da tu ima ljubavi, ali ne, to su samo njeni ostaci, neki eventualno lepi gestovi paznje, seks kao bracna obaveza i navika da se bude zajedno. Bane, sje..o si se totalno.

Dolanc

09.11.2017 11:42

@Stane - @Stane žena nije domaćica nego prosvetni radnik ili lekarka,tako nešto.

Delic

09.11.2017 14:16

@Stane - @Dolanc Banetova zena je psiholog ali sta to vredi kad ne radi. Zene pevaca uglavnom ne rade. Kao imaju lovu, placaju zenu da radi po kuci, da cuva decu ili ih vode u obdanista a one, sta one rade, vakum u mozgu, zivotu. Skroz pogresno.

1977

09.11.2017 11:06

Supruga neverovatno lici na Jelisavetu Orasaninin.Nadam se samo da je pametnija od nje.

sokica

09.11.2017 14:07

@1977 - Jelisaveta Orasanin je lepa zena. Ova Banetova je daleko od lepote. Pogledajte nosinu, pajser.

Djumbir

09.11.2017 14:24

Koliko se ovaj covek izmenio, neverovatno. Pokvarena osoba. Los karakter. Pre neki dan pricao neku drugu pricu, sad je samo isfilovao. Laze, laze pa ne zna koliko mu je dosta. Svalerisao se sa menadzerkom 100%. Samo to moze da bude razlog svadje sa zenom. On misli da narod ne kapira i veruje u ovo sto on prica. Ma kakvi!

Cica

09.11.2017 22:05

E, Bane, Bane, mislila sam da si bolji covek, faca mu je kao u dobrice, kad on......svaleracija! Ne valja ti to druskane!