Luna i Sloba
printscreen
Luna i Sloba

printscreen

Luna i Sloba, Foto: printscreen

Iako je sve vreme bio uz suprugu Kiju nakon saznanja za smrt njenog oca, Sloba je ipak priznao da voli Lunu i da nema nameru da se vrati Kristini.

On po svemu sudeći, želi da ostane njen prijatelj i da joj se nađe u nevolji, ali je ne želi za svog bračnog partnera.

Produkcija je sinoć odlučila da zadrugari napuste Belu kuću i da kampuju u dvorištu povodom prvomajskog uranka, ali su nasumično izvučeni parovi koji dele šator.

Luna i Sloba su morali da se rastanu, pevač je posle zagrljaja i poljupca sa Đoganijevom morao da krene svojim putem.

 

 

Komentari (7)

Neki bi voleli, ali

01.05.2018 12:57

otišao na klupicu da spava jer je celu noć bio u bolnici zbog alergije. Kad se probudi-eto njega Luni. Što ljubav spoji, ni čovek ni Bog ne razdvoji. Tačka Kraj.

Goga

01.05.2018 13:45

@Neki bi voleli, ali - Da sto ljubav spoji a ne sujeta i strast...Ovo nije ljubav,Luna je devojka operisana od ljubavi...kada kaze"koliko te volim"kao da kaze "lepo vreme" ista joj je emocija

Kija kraljica

01.05.2018 13:59

@Neki bi voleli, ali - To neka nova mantra, specijalno iz ada?

Kako da ne

01.05.2018 14:08

@Neki bi voleli, ali - Jos samo da se OVO zove ljubav.Tacka.Kraj.

Pravnik

01.05.2018 15:14

@Neki bi voleli, ali - Kristina - BRAK TI JE PRAVNO NIŠTAV. Imaš prijatelja advokata pa nek ti objasni zašto i kako. Da sam sudija, ne bih vam dozvolila razvod braka. Tužbu ili sporazum o ravodu svejedno, bih vam odbila. ALI BIH VAM PONIŠTILA BRAK. Iz pravnih ali i iz etičkih razloga. Društvo ne sme dozvoliti da se u brak ulazi isključivo sa lukrativnim ciljevima, kao što je to tvoj slučaj. Ako je iko unizio i izigrao instituciju braka u zakonskom smislu - to si ti. Društvo to treba da sankcioniše a ne da podržava.

TONI

01.05.2018 15:21

kakav naslov,nema veze sa realnošću.Sloba ludo voli Lunu kaoi ona njega i oni ostaju zauvek zajedno.Niko i nikad ih rastaviti neće. Puna poidrška.Slobo,care samoudri,ne dozvoli da teviše izmanipulišu... Pna podrška vodioas do pobedeeeeeeeeee

011

01.05.2018 21:29

Nisam pravnik, ali sta ovde pojedini pisu, pa to je da ne verujes. Optuzuju ovu mladu zenu, na pravdi Boga, da je ona kriva za propast svog braka.....bla, bla, truc, truc....Predlozila bih joj da ona lepo tuzi ovog maminog sina za bigamiju, dusevnu bol i patnju itd., dobar pravnik to moze lepo da nakiti i da mu lepo uzme sve sto ovde zaradi ili eventualno osvoj,ako je ovaj narod totalno skrenuo.