Zadrugari
Printscreen
Dragica Janičić

Printscreen

Dragica Janičić, Foto: Printscreen

Dragica Janičić je proslavljala rođendan, a Veliki Šef joj je organizovao spektakularnu žurku.

- Dragice, Veliki šef ti od srca čestita rođendan. Želimo ti mnogo zdravlja, sreće i uspeha. Uživajte u nastavku večeri - pisalo je u pismu.

Povodom ovoga zadrugari su dobili alkoholna pića i žurka je mogla da počne.

Slavljenica je bila najveselija, mnogo se napila i nije znala šta radi. U ranim jutarnjim satima je legla na zidić ispred bele kuće i sve vreme je pričala sama sa sobom. Na kraju je tu zaspala.

 

Komentari (5)

Neda

15.04.2018 10:06

Sve samo da prekrijete sex Mikija i Nadezde! Hvala produkcijo sto bacamo pare na glasanje!!!

Mina

15.04.2018 10:38

@Neda - Pa Miki je zapretio,da ne puste! Vidimo koliko smo vazni gledaoci!

Pera Detlic

15.04.2018 10:09

Ima srece pa je u Zadruzi da je u Parovima Mili bi je pijanu zaskocio...hahahaahaha

marko

15.04.2018 11:33

Kako Luna, ako ne sme da kontaktira ni skim, jer je u izolaciji, moze da bude na zurci? Isto tako napustanje emisije i ignorisanje gledalaca i novinara od strane Lune i Slobe nije kaznjeno. Do kada ove privilegije za ljude koji nista pokazali nisu, osim prevare, spavanja, seksa i lenosti.

TANJA@Marko

15.04.2018 14:30

@marko - TAJ DOGADJAJ-PREVARA JAVNA I NJIHOVA VEZA-DOVOLJAN JE SKANDAL KOJI INTRIGIRA JAVNOST.UKLJUCUJUCI I KIJU.ZBOG TOG TROUGLA I JA CITAM STA NOVINE OBJAVLJUJU.I VECINA GLEDALACA ZATO GLEDA.TO JE KAO SPANSKA SERIJA.MISLIM DA JE OVO PRVA JAVNA PREVARA JEDNOG BRACNOG DRUGA KOJA SE DESILA U RIJALITIJU U SRBIJI.NE PODRZAVAM TO.I NE BI POSTUPILA TAKO KAKO JE SLOBA,NI KAKO JE LUNA,NI KAKO JE KIJA.PRVO RAZVOD...