Bogoljub Mitić Đoša
RAS/Masanori Jošida
Bogoljub Mitić Đoša

RAS/Masanori Jošida

Bogoljub Mitić Đoša, Foto: RAS/Masanori Jošida

Oni koji su Đoši poslednji pozdrav dali putem čitulje jesu Grand produkcija i porodica Mitrović.

- Poslednji pozdrav našem kolegi, našem drugu, dugogodišnjem saradniku, našem Đoši – navodi se u čitulji koju je dala Grand produkcija, a koja se nalazi u Večernjim Novostima i u Politici.

Đoša

print screen

Đoša, Foto: print screen

 

Komentari (7)

Auuu

23.06.2017 23:54

Pa gde je porodica, gde je cerka koja se "onesvetila" kada je zatekla mrtvog tatu, gde su... o Boze, majka, zena ... pa nisu bas toliko siromasni, jadan Djosa

Markinjo

24.06.2017 15:57

@Auuu - Moras da budes mnogo bolestan da napiese nesto ovakvo, stvarno mislis da je ljudima koji su izgubili cpana porodice na pameti da objavljuju citulje u novinama?!?!

MAJA

24.06.2017 02:35

Nazalost,to je stvarnost. To lici na nas.Zar nije mogao TV HAPPY to isto da uradi?Gde je glumacka solidarnost i komemoracija?Pokazali su da su svi na recima,a ne na delu! Zar Djosa nije zasluzio ispracaj svojih kolega kako dolikuje,i ako nije iz Beograda?Bata Djoso pocivaj u miru i gledaj odozgore kome si ostavio porodicu u amanet.Greska ti je bila sto si mnogo verovao ljudima.Neka te andjeli cuvaju!

Dek Rus

24.06.2017 08:52

@MAJA - Bravo za komentar...A svi kao satro kace Djosine slike po istangramu i fejsu... samo da bi privukli paznju.. Sram vas sve bilo stidite se gospodo umetnici... Vecna ti slava i hvala...

LEO

24.06.2017 10:24

E dragi glumci, LEPO STE SE POKAZALI.Vi,koji uvek podizete glas o diskriminaciji,upravo ste VI TO URADILI.KOD VAS POSTOJE DVA ARSINA-BEOGRAD I NIKO VISE! A Djosa je ZASENIO MNOGE OD VAS svojim talentom,dobrotom,glumom,LJUDSKOSCU.BIO JE COVEK IZ NARODA I ZA NAROD, cime SE VI BUSATE! Sad ste pokazali ko ste! Stidite se!Fejs,prazne price i fraze,pokazale su VASU LICEMERNOST! POCIVAJ U MIRU DRAGI BATA DJOSO.IZGLEDA,DA SI OTISAO NA BOLJE MESTO.

IVANA

24.06.2017 13:26

A to je merilo ljubavi? Velika citulja-velika ljubav, nema citulje-nema ljubavi???

Čiča Gliša

28.06.2017 03:03

Svaki dan kupujem Politiku. Za nekoliko dana za ovog glumca izašlo više od desetak čitulja. Možda je ovo jedina čitulja u Novostima (koje ne kupujem), ali što se tiče Ploitike, apsolutna je laž da je ovo bila jedina čitulja.