Ivan Ivanović
Instagram/veceivan
Anja

Instagram/VeceIvan

Očarala poznatog voditelja - Anja, Foto: Instagram/VeceIvan

Autor popularnog šou-programa "Veče sa Ivanom Ivanovićem" već skoro šest meseci je u vezi sa 12 godina mlađom Anjom iz Topole.

- Ivan se zaljubio, to vam garantujem. Posle dugog lutanja nakon raspada braka sa Zoricom, uspeo je da nađe svoj mir uz plavokosu lepoticu Anju. Zajedno su negde od marta, aprila... Ona se kreće u nekom širem društvu koje poznaje Ivanovića, tako su se upoznali, i Ivanu se odmah doapala jer je ozbiljna i pametna devojka, završila je fakultet, radi... - tvrdi izvor "Kurira".

Izvor dodaje da je Ivanović "odlepio" jer joj se dugo udvarao.

- Nju nije interesovalo što je on poznata ličnost, važno joj je bilo kako se ponaša prema njoj, a Ivan je učinio sve da je osvoji i na kraju je uspeo - kaže izvor blizak voditelju.

Anja je u Ivanovićevom restoranu pre nekoliko meseci proslavila i rođendan, a fotografiju sa desertom i svećicama voditelj je objavio na Instagramu uz komentar: "Ona slavi rođiš".

 

Ona slavi rodjiš...

A photo posted by @veceivan on May 17, 2016 at 3:18pm PDT

 

Ivanović je, prema tvrdnjama izvora upoznao i Anjine roditelje.

Poznati voditelj nije hteo da govori o svojoj vezi sa plavokosom lepoticom.

- Nemam komentar - rekao je Ivanović.

 

Komentari (3)

lela

08.11.2016 10:39

nece joj mnogo trebati da shvati da je sa budalom !

milano

08.11.2016 17:58

@lela - Mali Đokica se zaljubio.

Garfild

08.11.2016 17:16

Udas se za njega,i pisle sedam,osam godina braka nadjes mladjeg,razvedes se,a pritom nebudes "zahtjevna" kao Nina (eks) Lecic i uzmes mu stan,restoran itd....To odprilike tako ide.