Saša Popović
Alo!/Rajko Ristić
Saša Popović

Alo!/Rajko Ristić

Saša Popović, Foto: Alo!/Rajko Ristić

Međutim, kako stoje stvari, izgleda da nikada nećemo dobiti odgovor na to pitanje, budući da Jelena Karleuša i direktor „Grand produkcije“ iznose potpuno drugačije priče. Naime, dok Saša Popović tvrdi da Jelena ima više nego dobar honorar, Karleuša kaže da žirira besplatno!

Jelena Karleuša

Alo!/Rajko Ristić

Jelena Karleuša, Foto: Alo!/Rajko Ristić

- Dušku sam kupila sat za rođendan, ali naravno da to nije bilo od Popovićevog honorara! Od njegovog honorara ne mogu da kupim ni grisine. Radim u žiriju za dobar rejting, dobre odnose sa „Grandom“ i sa Sašom i zaista nemam honorar. Ne znam za ostale, možda oni imaju neku lovu i interes - rekla je Jelena.

S druge strane, direktor „Granda“ Saša Popović tvrdi suprotno.

- Karleuša ne sedi za džabe u žiriju, ne sekirajte se! Zaradi ona mnogo više nego svi mi - rekao je Popović, koji je potom pohvalio Jelenu.

- Nedavno sam bio na njenom nastupu i bio sam fasciniran. Ona zaista na bini izgleda svetski i nije imala nijedan falš za dva sata, koliko je nastupala. Peva odlično i evidentno je da od kada je ona u žiriju, razvaljujemo sa rejtingom. Naravno, neću da potcenjujem ostale članove žirija, ali Jeca zaista izaziva pažnju - zaključio je Popović.

Mrka će srediti asfalt oko „Granda“!

Budući da je prilaz studiju u kojem se snimaju „Grandove“ emisije pun rupa, Saša Popović je otkrio zbog čega ne namerava da zakrpi tu ulicu.

- Nikada nećemo srediti ulicu, jer nije naša. Ko je vlasnik, neka se bavi tim. Obećao je Mrka da će to uraditi, ali nikako da dovede svoje radnike. Mi čekamo da on to sredi, videćemo šta će biti - rekao je Popović.

 

Komentari (3)

Moje cutanje skupo kosta

25.01.2018 16:23

I ovaj Sasa je licemer. Pazite, dva sata je Karleusa pevala bez falsa. Pa pre ce da izbije treci svetski rat, nego to da se desi.

мики

25.01.2018 16:56

@Moje cutanje skupo kosta - А можда је био ироничан а??

nedjo

25.01.2018 19:35

ovo je postao cirkus