Snežana Đurišić
Screenshoot Youtube
Snežana Đurišić

Screenshoot Youtube

Snežana Đurišić, Foto: Screenshoot Youtube

U pitanju je ugledni ginekolog-akušer koji radi na klinici Narodni front u Beogradu, a za kojeg kažu da je nešto mlađi od pevačice.

Prema saznanjima "Kurira", pevačica i lekar u početku su krili da su zajedno, ali su u međuvremenu promenili mišljenje, pa ih je sve češće moguće videti na gradskim događajima.

Nakon što su ih paparaci jedne emisije snimili dok su bili na večeri u jednom prestoničkom restoranu, počela su nagađanja da među njima postoji nešto više od prijateljstva.

 

 


Na snimku se vidi Đurišićeva, koja se posle snimanja takmičenja „Zvezde Granda“ uputila pravo ispred bolnice u kojoj radi doktor i tamo ga strpljivo čekala u automobilu da završi smenu. Posle petnaestak minuta, on je izašao iz zgrade klinike, seo u njena kola i potom su otišli na večeru.

Pevačica je, kako tvrdi izvor blizak njoj, burno reagovala kada je snimak njihovog susreta emitovan na televiziji, ali je njena ljutnja brzo prošla i nastavila je da se viđa sa doktorom bez skrivanja od javnosti.

Tako su u novembru bili zajedno dva dana u Sarajevu, gde je pevačica imala nastup, ali su vešto izbegli susret sa novinarima.

 

Slično je bilo i nedavno na jednoj proslavi. Snežana i doktor došli su među poslednjima u nameri da izbegnu fotografisanje i pitanja novinara. Međutim, odala ih je Ceca Ražnatović.

Ona je objavila na Instagramu selfi fotografiju sa svojom kumom Viki Miljković, na kojoj se u pozadiniu levom uglu vide Đurišićka i doktor, koji sede jedno do drugog za stolom.

 

 

Kuma nije dugme! ❤️

A post shared by CECA (@craznatovic_official) on Feb 25, 2018 at 2:49pm PST

 

Snežana nije odgovarala na pitanje o svom odnosu sa Miloševićem, a kako piše "Srbija danas" nije odgovarala ni na pozive, ni na poruku.

Komentari (3)

Liki

07.03.2018 23:10

U susnom periodu, neophodan je sistem "Kap po kap".

VladimirR

07.03.2018 23:17

Maknite ženu. Ima pravo na orošavanje. Nek' joj je sa srećom.

Ja

08.03.2018 01:40

Mnogo ugledan cim je sa njom!