Duško Radonjić
Foto: Alo!/Nikolina Marić
Duško Radonjić

Foto: Alo!/Nikolina Marić

Duško Radonjić, Foto: Foto: Alo!/Nikolina Marić

Ekipa redakcije "Alo!" razgovarala je sa Radonjićem pre ulaska u rijaliti, a on je prvo osuo paljbu po Luni Đogani.

- Lunino ponašanje je ogledalo porodice iz koje potiče. Luni je u genima da se ponaša slobodno pred kamerama! Jednostavno, ona je vaspitana u skladu sa karakterom njenih roditelja. Luna očigledno voli da se ponaša fufasto i to je njen izbor! Nemam ništa protiv nje i mislim da joj nije lako da nosi breme porodice Đogani - rekao je Duško i dodao:

Ostajem do kraja!

Otac Andrijane Radonjić tvrdi da će u rijalitiju ostati do poslednjeg dana i da će ga publika prihvatiti.

- Siguran sam da ću ostati do kraja rijalitija i ne isključujem da ću se boriti i za prvu nagradu. Čovek sam koji se nikada ne predaje i uvek imam ogromne ambicije - kaže Duško.

- Lunini i Slobini fanovi i mene podržavaju, jer sam iskren i uvek kažem ono što mi je na umu. Kad vidim Lunu kako se ponaša, setim se da sam i ja u njenim godinama bio nemiran, a ona će sama snositi posledice svojih postupaka - kaže Radonjić, koji je nešto stroži bio prema Mini Vrbaški.

- Kad bih ja njoj bio tata, bilo bi rata. Detetu od osamnaest godina zaista ne priliči da vodi ljubav svakog drugog dana pred kamerama - kaže Radonjić i priznaje da od njega nećemo moći da vidimo ružno ponašanje.

Luna Đogani

Screenshoot Youtube

Luna Đogani, Foto: Screenshoot Youtube

- Nikada ne ulazim u konflikte, ali moraću da raščistim odnose sa Saškom Karan i Lepim Mićom, koji su se nameračili na moju ćerku. Oni napadaju slabije, a onima koji su jači od njih se ulizuju - kaže Duško.

- Moj motiv za ulazak je da pružim podršku svojoj ćerki, ali i da joj olakšam boravak u rijalitiju. Ona je i rekla da je u "Zadruzi" pedeset odsto zbog porodice, a ostalih pedeset zbog sebe, pa osećam dužnost da ja porodičnu polovinu prebacim na sebe. Inače, snimio sam i pesmu pre desetak dana, pa ću i nju promovisati - rekao je Duško, koji tvrdi kako ništa ne zamera svojoj ćerki, jer se pokazala kao dobar čovek i dobar pevač.

- Nikome nisam rekao da ulazim u rijaliti, osim njenoj majci. Promovisaću i sebe u rijalitiju, ali neću biti kao Goca, Teodorina majka. Zahvalan sam čelnicima Televizije „Pink” što su nam dopustili da budemo deo „Zadruge“. Oni su učinili veliku stvar za našu porodicu. Mi smo muzičari i ovakav vid promocije će nam mnogo značiti, a na nama je samo da ga iskoristimo - rekao je Duško za "Alo!".

 

Komentari (4)

nebojsa

21.03.2018 12:53

Svaka mu cast na iskrenosti.

Mila

21.03.2018 13:05

"Lunino ponašanje je ogledalo porodice iz koje potiče." - sve rekao čovek. Eto, na primer, sinoć je "modna blogerka" obukla svog momka baš u stilu ove porodice iz devedesetih: trenetka, još je samo nedostajala kajla i da uvuče trenerku u donji deo.

Mika

21.03.2018 13:20

Planirao da podstakne pevace da pevaju a ne da se svadjaju. Posle ulaska zaboravio svoj plan za pevanje. Utopio se u gomilu. Kuda plovi ovaj brod?

Stevan

25.03.2018 10:58

Tata a kada ce pevaci i pevacice poceti da pevaju? Mozda cekaju baksis. Bez baksisa nista.