Horoskop
Profimedia.rs
Horoskop

Profimedia.rs

Horoskop, Foto: Profimedia.rs

OVAN

POSAO: Zadovoljni ste situacijom na polju finansija. Razmišljate o tome da napravite plan vezan za štednju. Okrenuti ste mislima koje su usmerene na daleku budućnost i planove po tom pitanju.

LJUBAV: Slušajte svoje srce! Jedino na taj način možete biti zaista srećni kada je u pitanju polje emocija. Nemojte da se obazirete na tračeve i glasine. Ako postoji osoba do koje vam je stalo- budite sa njom!

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa migrenom. Česte glavobolje vam stvaraju veoma neugodnu situaciju. Preporuka je da posetite lekara kako biste se sa njim posavetovali oko odgovarajuće terapije.

BIK

POSAO: Potrebno vam je malo više slobodnog vremena, opterećuje vas preterano ubrzan tempo na poslu. Bilo bi dobro da porazgovarate o tome sa svojim nadređenima i da im predočite stanje stvari.

LJUBAV: Sigurni ste u sebe i u svoja osećanja. Voljena osoba se pored vas oseća zaštićeno i imate veoma konstruktivan odnos. U budućnosti vas očekuje niz lepih promena i dešavanja. Pred vama je veoma povoljan period!

ZDRAVLJE: Obratite pažnju na organe vida. Oči su vam osetljive, moguća je promena po pitanju dioptrije. Pored toga, ne bist etrebali da imate neke druge, veće zdrasvtvene probleme tokom današnjeg dana.

BLIZANCI

POSAO: Dolazi vam mogućnost da poboljšate svoju zaradu kroz dodatni angažman na poslu koji vam se nudi. Možete da očekujete povoljan period za polje posla a pogotovo za vaše materijalno stanje.

LJUBAV: Vreme je da rešite neke nedoumice koje ste imali u vezi voljene osobe. Ako se sada ne suočite sa tim, pitanje je da li ćete ikada. Dakle, uzmite stvari u svoje ruke i posvetite se rešavanju problema!

ZDRAVLJE: Potrebno vam je opuštanje. Ugodite sebi danas. Odgledajte neki dobar film, idite u lep restoran, vidite se sa prijateljima- uradite bilo šta što pozitivno može da utiče na vaše raspoloženje i energiju.

RAK

POSAO: Zadovoljni ste poslovnom situacijom. Polako dolazite do poboljšanja na ovom planu i nadate se još većem uspehu. Pred vama je dan u kom ćete ostvariti stabilnost na profesionalnom planu.

LJUBAV: Potrebno je da malo više vremena posvetite voljenoj osobi. Vaša veza bi mogla da napreduje. Ako se budete više posvetili jedno drugome, doćićete do većeg zbližavanja i jako lepih i nežnih trenutaka.

ZDRAVLJE: Menjajte režim ishrane ako ne želite da u budućnosti zbog toga dobijete neke probleme na polju zdravlja. Pred vama je faza koja može biti veoma povoljna za gubljenje viška kilograma.

LAV

POSAO: Vreme da menjate svoje poslovne planove i da ih uskladite sa onim što je realno ostvativo ovaj put. Nemojte da gajite prevelike nade da ćete ostvariti ciljeve koji su vam sada realno prilično daleko.

LJUBAV: Situacija na ljubavnom planu je puna drastičnih preokreta. S jedne strane vam prijaju takva dešavanja, osećate se popularno. S druge strane ipak niste sigurni koliko dugo ćete moći da ostanete u paralelnom flertu.

ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol. Potrudite se da održite zdravo i stabilno stanje svesti. Važno je da svoje navike uskladite sa potrebama vašeg organizma i da unosite što manje toksina i štetnih materija.

DEVICA

POSAO: Današnji dan vam nije preterano povoljan za polje posla. Najbolje bi bilo da odložite važne sastanke. Ako možete, posvetite se nekim drugim stvarima i važne dogovore ipak ostavite za sutrašnji dan.

LJUBAV: Osećate se prilično zapostavljeno pored svog partnera, smatrate da vam on ne pruža dovoljno pažnje i ljubavi. Moguće je da ćete poželeti da se upustite u neku paralelnu vezu ili flert sa jednom osobom.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa kičmom. Leđa su vam veoma osetljiva, pa povedite računa. Nemojte da podižete težak teret niti da se previše forsirate na bilo kom planu. Obratite se stručnjaku za savet.

VAGA

POSAO: Uspevate da poboljšate odnose sa nadređenima. Očekuje vas prilika da napredujete na poslu. Pred vama je dan u kom ćete pokazati da vredite i da ste zaista zaslužili neku višu poziciju.

LJUBAV: Izdvojte vreme za iskren razgovor sa partnerom. Jedino na taj način možete da razrešite neke nedoumice koje su se pojavile. Ukoliko ste slobodno, očekuje vas intrigantna komunikacija sa novom osobom.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate danas. Na polju zdravlja nema naglašenih problema i možete da računate na generalno pozitivnu situaciju. Pred vama je prilika da uživate u lepom danu i da se opustite.

ŠKORPIJA

POSAO: Nemojte da donosite samostalne odluke na poslovnom planu jer biste lako mogli da napravite grešku u proceni. Ako je neophodno da pravite neke nove poteze, onda se bolje posavetujte sa nekim.

LJUBAV: Na neki način opterećujete voljenu osobu svojim nepoverenjem i ljubomorom. Vreme je da menjate svoj stav. Ako želite da ostanete zajedno, pokažite joj da imate više razumevanja i tolerancije za neke stvari.

ZDRAVLJE: Problemi sa visokim pritiskom su mogući kod vas, pogotovo ako ste i ranije imali slične tegobe. Preporuka je da malo povedete računa o tome i da se javite svom lekaru ako se dese velike oscilacije.

STRELAC

POSAO: Dan nije povoljan za putovanja ili saradnju sa inostranstvom. Za sada odložite neke svoje planove. Ipak, ako postoje neke sitne obaveze koje treba da završite- sa te strane nećete imati veće prepreke.
LJUBAV: Ukoliko budete dozvolili sebi da burno reagujete moguća je veća svađa sa voljenom osobom. Možda je vreme da se malo distancirate i da oboje pogledate na stvari iz drugačije perspektive.
ZDRAVLJE: Respiratorne infekcije su moguće, povedite računa. Osetljivi ste u ovoj fazi i mogući su manji problemi, prehlade itd. Povedite računa o tome da ojačate svoj imuni sistem i da unosite više vitamina.

JARAC

POSAO: Očekuju vas ubrzani poslovni preokreti tokom današnjeg dana, kao i manji priliv novca. Moguće je da će situacija da se razvija u nekom neočekivanom pravcu. Ipak, imaćete koristi od toga.

LJUBAV: Osećate se jako dobro pored svog partnera i verujete u lepu zajedničku budućnost, imate ozbiljne planove. Ako se oboje budete potrudili da otvoreno pokažete svoje emocije, bećete imati veće probleme.

ZDRAVLJE: Preporuka je da izbegavate cigarete. Generalno biste trebali da se okrenete stvaranju zdravih životnih navika. Osetljivi su vam disajni putevi, pluća i sve vezano za grudni koš.

VODOLIJA

POSAO: Nije povoljan dan za posao. Vi dobro znate šta želite ali u ovom trenutku ne možete to da dostignete. Potrebno vam je malo više vremena kako biste uspeli da rešite sve sporne situacije.

LJUBAV: Moguće je da imate prevelika očekivanja od osobe koja vam se dopada. Potrudite se da poradite na svom pristupu. Postepeno ćete otkriti da vam ipak neko drugi više odgovara za stabilnu i ozbiljnu vezu.

ZDRAVLJE: Očekuje vas generalno dobar dan u kom ne biste trebali da imate neke nove zdravstvene probleme i tegobe. Dobro se osećate i imate dovoljno energije za sve planove koje ste za danas napravili.

RIBE

POSAO: U nekom trenutku ćete morati da se pomirite sa ograničenjima koja su vam postavljena na poslovnom planu. Jednostavno sada ne možete da uradite više od onoga što vam je dopušteno sa više instance.

LJUBAV: Ukoliko imate tajnu vezu, današnji dan nije preterano povoljan za susret ili komunikaciju sa tom osobom. Ako ste slobodni, pred vama je prilika za novo poznanstvo sa osobom iz vašeg bliskog okruežnja.

ZDRAVLJE: Problemi sa nesanicom su mogući. Imate neki unutrašnji nemir sa kojim ne umete da izađete na kraj. Nemojte da uzimate lekove na svoju ruku. Pokušajte da nađete neki prirodan način da se opustite.