Horoskop
Profimedia.rs
Horoskop

Profimedia.rs

Horoskop, Foto: Profimedia.rs

OVAN

Početak nedelje donosi nalet energije. Puni ste ideja, zavodljivi ste, snažni i spremni na sve. Novi projekat, vašeg uma delo, doneće značajan finansijski pomak. To ne znači da odmah morate sve da potrošite.

BIK

Ljubav je svuda oko vas. Ako ste spremni za novi početak, svemir će na to spremno odgovoriti. Bićete u ružičastim oblacima i uživati u pažnji i nežnostima. Sredinom nedelje čeka vas vrlo važan događaj.

BLIZANCI

U poslu samo dobre vesti i finansijski dobici, pod uslovom da ste spremni da i dalje vredno da radite. Ovo je tek početak dugog niza uspeha. Partner će biti uz vas i davati vam vredne savete. Otkrićete da imate istovetnu intuiciju.

RAK

Partner će vas pratiti svuda i još jednom dokazati da je vaša dostojna polovina. Sinuće vam nekoliko fantastičnih poslovnih ideja. Smislite mudru taktiku za prezentaciju i odaberite pogodno vreme. Ne želite da vas neko zaboravi ili previdi.

LAV

Kraj dana obeležiće završetak dugog konfliktnog razdoblja. Pomalo ste umorni od stalnih rasprava, traženja istine i isterivanja pravde. Vreme je za odmor u krugu porodice i prijatelja. Oni su ti koji će vam dati snage i otvoriti kreativne vidike.

DEVICA

Intuicija će vas voditi u neočekivanim smerovima. Nekoliko neformalnih razgovora u kojima ćete zablistati svojim znanjem i sposobnostima odvešće vašu karijeru u sasvim novom smeru. Svaki uspeh koji vas čeka odavno ste već zaslužili. Uživajte.

VAGA

Spremni ste za velike promene, a iza nasmešenog lica krije se duga i duboka meditacija o smislu vašeg života. Promena zaista stiže, a započeće na najmanje romantičan način. U ljubavi će vas pratiti nesporazumi koji će pokrenuti vašu kreativnost.

ŠKORPIJA

Ono što je drugima betonski zid vama je tek manja prepreka. Navikli ste da se suočavate sa izazovima i zato ste uspešniji od ostalih. Polako je došlo vreme za ubiranje plodova svog rada i finansijsku stabilnost.

STRELAC

Sigurno su vam mnogo puta rekli da ste preozbiljni i da previše razmišljate u situacijama koje traže brzu reakciju. Ovog puta kritike su opravdane. Zanemarite oprez i prepustite se, bar kada su osećanja u pitanju.

JARAC

Pripremite se za putovanje, delom zbog posla, a delom zbog partnera željnog određenih destinacija. Privlačićete i zavoditi više udvarača nego što ste očekivali. Ne slušajte tračeve i ne verujte dušebrižnicima. Ljubavni problemi.

VODOLIJA

Preko kolega, prijatelja ili bitnih poslovnih veza dobijate veliku mogućnost za napredovanje, a neke od vas će se odlučiti i na pokretanje privatnog posla koji će od samog početka imati velike izglede za uspeh.

RIBE

Sve će se nekako odvijati mnogo lakše i jednostavnije nego što ste navikli, ali pošto vi niste neko ko se oslanja na sreću, nastavićete svojim ustaljenim tempom rada, vođeni principom da je samo ono što se temeljno odradi dobro.