Horoskop
Profimedia.rs
Horoskop

Profimedia.rs

Horoskop, Foto: Profimedia.rs

OVAN

Ovaj dan vam je obeležen nesanicom i nervozom, koja će vas duže pratiti. Sve to je rezultat stresa. Opustite se, šetajte, družite se sa porodicom i prijateljima i poboljšajte svoje raspoloženje. Mnogo ćete se bolje i poletnije osećati.

BIK

Stiže vas nagomilan umor, koji će prozrokovati mnoge probleme. Prvo, pad imuniteta zbog iscrpljenosti radom. Drugo, psihički ćete se loše osećati zbog nekih odnosa u porodici i mislićete da je kraj svemu.

BLIZANCI

Nešto ste zacrtali i umislili u svom životu i to vam donosi nemirne misli i loša razmišljanja. Pokušajte što više da radite ono što volite kako biste zaboravili negativne misli i loša dešavanja. Morate biti posvećeni problemu.

RAK

Imate velike planove, ali su vas nepredviđeni događaji deprimirali i razočarali. Imate sklonost da stvari vidite u lošijem izdanju nego što stvarno jesu, jer niste postigli neki svoj cilj, mada vam je bio na dohvat ruke. Na pragu ste jednog povoljnog dana.

LAV

Videćete da je nešto zbog čega se sada nervirate u stvari nešto što je dobro. Preterano ste se oslonili na neku osobu koja nije ispunila vaša očekivanja, zbog čega ste blago razočarani, i to pre svega u sebe.

DEVICA

Na posao odlazite raspoloženi, jer se pojavila osoba koja je pokrenula vaše emocije i pozitivno raspoloženje. Mogli biste da dobijete neku ponudu za posao. Pripazite, možda ćete pogrešno proceniti ljude iz svoje blizine. Neko kao prepreka stoji između vas.

VAGA

Da je vaša briga bezrazložna, uverićete se, ali ne tako brzo kako biste voleli. Vašu poziciju i ugled u očima nekog ko vam je bitan i kome ste vi bitni ne može da poljulja neko sa strane ko je uleteo u poslovnu kombinaciju i kome vi predstavljate konkurenciju.

ŠKORPIJA

Iz svega izlazite jači nego ranije. Ne pokušavajte da radite ništa na mišiće i da po svaku cenu isterujete pravdu, jer samo možete da iskomplikujete situaciju. Iz trenutnih dešavanja vi mnogo učite, ali ne samo o poslu, već i o ljudima.

STRELAC

Naterajte sebe da budete vredniji i sa više optimizma i vere idite u nove poslovne poduhvate. Ne radite parcijalno. Od danas vaše finansije mogu značajno da se poprave. Stižu dodatni poslovi.

JARAC

Bićete malo žustriji i oštriji na rečima u komunikaciji sa drugima. Pazite da ne preterate u demonstraciji svog ponosa, jer biste mogli da povredite ili udaljite od sebe neke osobe koje mogu da vam budu od koristi. Budite mudri.

VODOLIJA

Moguća su nova poznanstva sa ljudima koji su u poziciji da vam pomognu. Od načina na koji im pristupite zavisi koliko ćete imati koristi. Treba da okončate sve nezavršene poslove i obaveze na kojima ste radili.

RIBE

Ukoliko se bavite nekim sposrtskim i kreativnim zanimanjem, sada vas čekaju zanimljivi uspesi i rast popularnosti. Ukoliko je do sada bilo nekih nesporazuma sa bliskim osobama ili sa osobom koju volite, to bi trebalo da se razreši.