Horoskop
Profimedia.rs
Horoskop

Profimedia.rs

Horoskop, Foto: Profimedia.rs

OVAN

Terajte sebe i ne posustajte pred preprekama, jer su one takve da uz malo volje možete da ih prevaziđete i da iz svega izađete prekaljeniji i iskusniji. Na sve to, neka situacija u kući ili široj porodici mogla bi da vam zakomplikuje emotivno stanje.

BIK

Očekujte promene koje bi mogle da utiču na povećan stres i poslovnu tenziju. Biće vam potrebna umešnost prilagođavanja, a ne kritika, melanholija i osude sebe zbog toga što niste uspeli da ostvarite željeni cilj.

BLIZANCI

Da li su vaši planovi bili dobri ili ne, mnogo više od vaših želja govore okolnosti u kojima se nalazite. Sve vreme ćete voditi bitku protiv sebe i sklonosti da stvari vidite gorim nego što jesu. Ovo bi moglo da umanji vašu volju.

RAK

Otkrićete neke zanimljive informacije zbog kojih ćete svoj odnos sa nekim osobama preispitati i ubuduće ih držati na distanci. Budite oprezni i mudri kada je trošenje novca u pitanju, ali i kada je u pitanju i način dolaska do novca. Oprezno!

LAV

Nikakav novac nije vredan gubitka mirnog sna. Ovog dana bi osoba s kojom radite mogla da vam popravi raspoloženje. Budite strpljivi! Stalno nešto čekate, a rešenje ne zavisi od vas, već od osobe koja vam je bitna za nastavak nečega važnog.

DEVICA

Umesto potrage za nekom boljom vezom, bilo bi bolje da ojačate svoju volju i da se sami borite za svoje ideale i planove. Možda će bitka biti teža, ali će zadovoljstvo na kraju biti veće. Nadoknadite propuštenu priliku da biste ovu fazu završili pozitivnim bilansom.

VAGA

Imali ste problem da kažete ono što osećate i mislite jer ste se plašili reakcije druge strane. Ipak, danas ćete mnogo bolje komunicirati i sarađivati sa drugima. Samim tim i vi ćete se daleko bolje osećati. Započnite što više novih stvari i preuzmite neke nove obaveze.

ŠKORPIJA

Susret koji ćete imati tokom dana možda neće ispuniti vaša očekivanja, ne krivite ni sebe, a ni druge za to. Jednostavno su se neke okolnosti promenile i neki ljudi nisu više u prilici da ispune vaša očekivanja. Dobićete moralnu satisfakciju.

STRELAC

Prihvatite izazove koji su vam nepoznati, jer ćete time naučiti neke nove stvari, koje će vam kasnije koristiti u životu i radu. Ovo se posebno odnosi na odluku za odlazak na neki seminar ili usavršavanje ili učite.

JARAC

Povlačite se od pogleda javnosti i fokusirate se na stvari koje vas ispunjavaju. Od slave se ne živi, nego od novca, pa će vaša poslovna pažnja biti posvećena na unovčavanje onoga što ste do sada uradili, a niste adekvatno naplatili.

VODOLIJA

Ne nervirajte se zbog kašnjenja isplate. Treba da radite ono što volite i da date sebi slobodu da probate nešto novo u poslu, gde će do izražaja doći vaša kreativnost. Pohvale su za vas normalne, ali više od toga nećete dobiti.

RIBE

Trudite se da budete bolji od drugih. Posvetite se pravim stvarima. Inspiraciju ćete dobiti od osobe koja vam sve više znači, a mogli biste da dođete do zaključka i da ste se zaljubili. To ćete, naravno, držati u sebi, ali će ta promena isijavati iz vas.