Ljubavni horoskop
Profimedia.rs
Ljubavni horoskop

Profimedia.rs

Ljubavni horoskop, Foto: Profimedia.rs

OVAN

Naviru vam sećanja. Osoba koja vam je donela mnogo sreće i zadovoljstva, a u jednom momentu ste bili prinuđeni da se rastanete, ponovo se vraća u vaš život.

Uspostavljate komunikaciju, a uskoro bi moglo doći i do viđanja, ukoliko se radi o osobi koja ne živi u vašem gradu ili je u inostranstvu. To bi mogao biti i partner koji često putuje, a sada se konačno vraća.

Sva pomirenja su moguća sada, ali i narednom periodu, s tim da biste morali biti mudriji, više posvećeni svom partneru. Crnokosa, markantna osoba neće vas lako ostaviti na miru. Partner je stariji ili na visokom položaju, a najverovatnije se radi o Škorpiji.

Početak nedelje donosi udvaranje romantičnih osoba.

Sredinom nedelje biste mogli munjevito ući u vezu, sa partnerom koji će vas sam izabrati. Pomirenje sa bračnim partnerom.

BIK

Nastavlja se komunikacija sa zauzetom osobom. To je neko ko od vas neće lako odustati. Samo ako se pronađete u ovoj priči, prihvatite udvaranje.

Ova nedelja vam daje velika ljubavna ostvarenja, zato se ne poigravajte i ne ulazite u veze koje vam u nečemu ne odgovaraju.

Trenutnu ljubavnu situaciju ćete jasnije sagledati ako se pojavi jedna mlađa ili mladolika osoba. Vesela i pozitivna, na vas deluje pokretački. Baš preko te osobe biste za vikend mogli upoznati partnera koji je stariji od vas. Ulazak u ovakvu vezu doneo bi vam neverovatan duhovni mir i stabilnije sagledavanje života.

Dobro se osećate u društvu osoba koje zrače optimizmom i koje podstiču kod vas želju za uspehom.

Sve simpatije koje su već pokrenute na radnom mestu, imaće prilike da se prodube.

Veći sklad u braku u toku ove nedelje, moguće je i jedno prijatnije iznenađenje.

BLIZANCI

Nemiri i sumnje koje osećate u vezi ili braku samo će ubrzati sukobe i nesklad u odnosima. Budite malo mudriji, verujte više u sebe kako biste se zaštitili od neželjenih dešavanja. Nesvesno prenosite tenziju na partnera.

Kako ste puni energije za poslovne aktivnosti, tako se uključite u druženja. Upravo ste ušli u duži period koji vam omogućava pokretanje veze sa partnerom koji bi zadovoljio vaše kriterijume. Novi početak je sasvim omogućen u blizini mesta stanovanja. Dolazak vama bliske osobe u kuću pokrenuo bi provod. Uz provod ide i ljubav, i to sa izuzetno zgodnim partnerom. Najverovatnije se radi o sportisti.

Očekuje vas i susret sa starom ljubavi, gde bi lako moglo doći do obnove vaše veze. Sasvim mladi Blizanci u jednom neobičnom i slučajnom susretu, naći će uzbuđenje i ljubav sa jednim Ovnom, Strelcem ili Lavom.

Uzbudljiva dinamika je pred vama.

RAK

Kako Venera i dalje boravi u vašem sazvežđu, sasvim je jasno da vam je ljubav glavna misao. I dalje su aktuelna pomirenja, s tim da sada mnogo jasnije razmišljate o bivšem partneru i vašem odnosu dok ste bili u vezi. Dolazite do konačnih odluka, koje će i te kako uticati na vaš ljubavni život.

Svi oni koji su već pokušavali da obnove odnose imaće više uspeha ove nedelje. Veze koje traju su u vrlo napetom periodu. Ako uspete da nađete zajednička rešenja za problem koji vas muči, znajte da ste našli pravog partnera. Međutim, ako svakom hiru date oduška i uđete u žestoke sukobe braneći lične stavove, ne očekujte ništa dobro.

Raskid na ovakav način dovodi do dugog ili konačnog razdvajanja. Svoju sreću pokrećete sa jednom Devicom.

Slobodni Rakovi, budite malo otvoreniji, ljubav je vrlo moguće iza ćoška, ali neće vam sama doći i pokucati na vrata.

LAV

Došlo je do neke promene u vama. Mnogo ste opušteniji, što će vam omogućiti da realno sagledate svoj ljubavni život. Ako ste se rastali sa voljenom osobom, budite spremni. Samo što nije došlo do kontakta. Promenom ponašanja pozitivno utičete na vaše odnose. Partneru prepustite da vodi i organizuje. Na nečijem slavlju moglo bi se pokrenuti pomirenje ili vas očekuje nova ljubav.

Novi partner će vam biti vrlo zabavan i interesantan, ali će delovati pomalo neozbiljno. To je samo prvi utisak.

Ubrzo ćete shvatiti da je mnogo ozbiljniji od vas.

Tu je i jedna starija osoba, koja će vam se otvoreno udvarati.

Za vikend izbegavajte ljubomorne scene, ako ste u vezi ili braku.

Generalno, vikend iskoristite da provedete sa onima koji su vam najmiliji i posvetite im se u potpunosti. U tom trenutku zaboravite na sve brige i probleme koji vas mora tokom radne sedmice.

DEVICA

U partnerskim odnosima početkom nedelje budite oprezni, taktični i strpljivi. Ako ste planirali da obavite razgovor sa voljenom osobom, odgodite to za koji dan. Naročito je nezgodan ponedeljak. Tajno udvaranje će vam delovati kao bajka. Problem je što vam se udvarač nikako ne dopada i nije vaš tip. Većina je raspoložena za avanture i promene, nova dešavanja, i to od sredine nedelje.

Tu će biti i ulaska u paralelnu vezu, biranja između dve osobe. Čim vam se pojavi neko privlačniji, vaša interesovanja se okreću ka toj osobi. Trenutno ste skloni brzopletim ljubavnim odlukama, pa lako možete napraviti pogrešan izbor i ući u površnu vezu.

Simpatična, zabavna, dečje radoznala osoba bi unela iskrenu radost u vaš život. Pred kraj nedelje pazite šta govorite.

Postoji mogućnost da neko pogrešno protumači vaše reči.

VAGA

Najveće promene na ljubavnom planu osetiće oni koji su već dugo usamljeni, ili iza sebe imaju dugu i tešku vezu ili brak. Sva okupljanja povodom nečije proslave, ispraćaja na duža putovanja, rođenja deteta mogla bi vam doneti novu ljubav.

Neko ko će biti zapažen po duhovitosti će se sa puno iskrenosti radovati događaju, a pri tome će sa svima imati prilično blizak odnos, osvojiće vas na prvi pogled. To je neposredna osoba, koja će i sa vama ostvariti pozitivan kontakt. Preneti na vas pozitivnu energiju, opustiti vas i, naravno, zbližiti.

Neobavezno započeta priča sa mladolikom osobom takođe donosi ljubav. U ovom periodu vam se ne preporučuju veze sa partnerima koji deluju opasno. Početak veze bi vam doneo ushićenost, da bi uskoro došlo do sukoba, ljubomore i neprijatnosti svake vrste.

Okrenite se isključivo veselim i pozitivnim osobama.

Takođe, veoma zanimljivo, najbolje bi vam sada legla osoba koja je u vašem znaku.

ŠKORPIJA

Ponedeljak vam donosi promenljivo raspoloženje. Svaka izjava vašeg partnera ili simpatije mogla bi vas pogoditi. Najverovatnije ćete pogrešno protumačiti poruku koju dobijete. Veći sklad vas očekuje već od utorka, pa ne komplikujte odnose.

U velikom veselom društvu, gde biste otišli samo sa željom da se dobro provedete, mogli biste započeti prijatnu i opuštenu ljubavnu priču.

Svaki novi kontakt koji naiđe bez velikih očekivanja, a pričinjava vam zadovoljstvo, postepeno vas vodi ka nečem novom i lepom. Međutim, u novu vezu biste mogli da se upustite samo ako ste konačno raščistili sve emotivne odnose iz prošlosti. Sve dok to ne uradite, nećete naći emotivni mir.

Za vikend dolazi do susreta sa partnerom, koji je zauzet, a sa kojim ste u tajnoj vezi ili ste bili ranije.

Očekujte bolje odnose u narednom periodu. Uvek imajte na umu da ne smete zapostaviti sebe, svoje želje i svoju sreću.

STRELAC

Zbog zatvorene Venere, koja u tranzitu jeste u vašem dvanaestom polju, imaćete utisak da više volite da budete ljubavnici u tajnoj vezi nego neko ko je zvaničan. Takav stav će se promeniti već od četvrtka, kada Venera polako kreće u vaše sazvežđe i mogućnosti se uvećavaju ne samo za novo poznanstvo već i za izlaske, putovanja, svaki oblik duženja i okupljanja sa mnogo ljudi.

To je ono što ovaj znak voli, a neki dobar restoran, po mogućstvu luksuzan, u centru grada ili u mestu gde živite, dobra i popularna diskoteka ili klub, biće mesta koje će posećivati znak Strelac.

Oni koji su u braku imaju dobar period sa supružnikom jer će konačno izaći iz kuće i vreme provoditi zajedno u društvu. Čak bi bilo odlično, ukoliko je moguće, u ovoj nedelji samo isplanirati zajedničko putovanje, odlazak na zimovanje ili u neku metropolu.

Budite avanturističkog duha i ne birajte mesta na kojima ste već bili.

JARAC

Zauzetim Jarčevima će tri moćne planete, Sunce, Venera i Merkur, svojim prisustvom u polju partnerskih odnosa doneti vrlo skladan i srećan period sa partnerom.

Partner će vam više ugađati, pokazivati ljubav i privrženost, a vi ćete mu uzvratiti svojim prisustvom i aktivnim angažovanjem u svakodnevnim kućnim obavezama i sitnim popravkama u kući. Imaćete vremena za porodicu, familijarna okupljanja i uživaćete u zajedničkim druženjima i zabavama.

Mnogi Jarčevi koji su u dugim vezama će ovu nedelju provesti u velikoj sreći sa partnerom. Ako ste slobodni, pred vama je uzbudljiv društveno-ljubavni period.

Vrlo je verovatan scenario da će vam se na jednom rođendanu ili proslavi sredinom nedelje desiti ljubav. Zaneće vas osmeh jednog Bika, seksepilnost jedne Škorpije, lepota jedne Vage ili oči jedne Ribe.

Toliko ćete se zaljubiti da ćete biti spremni da se odmah venčate. Zanos je snažan, ali Jarčevi su vrlo racionalni i prepustiće stvar vremenu.

VODOLIJA

Potpuno ste okrenuti spajanju sa voljenom osobom.

Velika je verovatnoća da sada ulazite u zajednički život, pa bi do zvaničnog venčanja došlo tokom leta. Ovo je sjajan momenat za ovakve odluke.

Osobe koje imaju brak iza sebe prvi put nailaze na partnera koji im u mnogo čemu odgovara. Ukoliko se radi o poznanstvu odranije, onda se radi o nekome ko se ponovo vraća u vaše mesto stanovanja.

Rastanak do kojeg je došlo sa partnerom koji je radi posla otišao u inostranstvo sada biste konačno mogli da prevaziđete.
Pomirenje je na vidiku.

Samo budite strpljivi, partneru je potrebno malo vremena, tek toliko koliko mu je potrebno da se prilagodi novim uslovima života.

Ako trenutno niste u vezi, gledajte da krajem nedelje izađete na neku žurku ili društveni događaj.

Vrlo je moguće da ćete tako upoznati svog budućeg partnera. Samo budite malo otvoreniji i pričljiviji nego inače.

RIBE

Ove nedelje vas očekuju različiti izazovi. Prvo što možete očekivati jeste poziv partnera sa kojim ste u protekloj nedelji imali sukobe ili ste se razišli. Sami ćete sebe oduševiti svojim nastupom. Jasno i samouvereno iznosite svoj stav, što će pozitivno pokrenuti vašeg partnera.

Imaćete dešavanja i sa partnerom sa kojim ste davno raskinuli. Od vas zavisi nastavak priče. Svaka ljutnja i prebacivanje sa vaše strane odlažu pomirenje. U ovoj situaciji ne dozvolite da na vas bilo ko vrši negativan pritisak.

Budite potpuno svoji i slušajte svoje srce. Poznanstvo sa starijom osobom bi vam moglo doneti ljubav, baš onakvu kakvu želite.

Neka neprijatna situacija će vas spojiti sa neobičnim i originalnim partnerom. Jedina preporuka za ovu nedelju vam je da se klonite toga da o bilo kome govorite bilo šta loše.

Nikada ne znate ko bi to mogao čuti i na kakav način bi vam se to moglo vratiti.