Horoskop
Profimedia.rs
Ljubavni horoskop

Profimedia.rs

Vodolije raspoložene za flert, Foto: Profimedia.rs

OVAN 21. III - 20. IV

S obzirom na to da ove nedelje plenite šarmom i harizmom, privlačićete osobe suprotnog pola, ali sve te veze ćete doživljavati kao površne kontakte. U jednom trenutku ćete shvatiti da vas jedna osoba posebno privlači i to bi mogla biti sudbinska veza. Još nije na pomolu, ali uskoro će se iskristalisati ovaj lep odnos. Zauzeti Ovnovi ulaze u stabilan odnos posle silnih bura koje su ih zadesile u poslednje vreme. Idete ka usklađenosti u odnosima i trebalo bi da budete maksimalno posvećeni jedno drugom. Zajedničko putovanje ćete uskori isplanirati, jer ova nedelja je pogodna za pravljenje planova na ljubavnom planu. Proširenje porodice će biti glavna tema, ali za sada sve zavisi od toga šta ćete vas dvoje odlučiti. Oboje ste shvatili da više ne treba da tražite od partnera slobodu, jer ste dosta slični po tom pitanju - dozvolite jedno drugom da uživate u zajednici, a i u svojoj slobodi.

BIK 21. IV - 21. V

Slobodnim Bikovima ova nedelja donosi mnogo avantura u ljubavi, tako da bi trebalo malo da se obuzdaju i da svoj afinitet prema osobama suprotnog pola malo stišaju. Sve što budete počinjali po pitanju ljubavnih odnosa neće doneti ništa kvalitetno, jer vas ljubavni zanos vodi od cveta do cveta i ne shvatate da ulazite u vrzino kolo iz koga ćete teško izaći. Zauzeti Bikovi su došli do tačke ključanja u odnosu sa partnerom, tako da bi trebalo da donesete konačnu odluku da li želite i dalje da budete u vezi, braku ili želite to napokon da okončate. Trebalo bi da se razdvojite na neko vreme i oboje da razmislite šta vam je činiti i šta uopšte želite jedno od drugog. Imate zajedničke želje, ali to što ste različite ličnosti u nekim ključnim segmentima dovodi do čestih svađa i trzavica. Ako vam veza dugo traje, mislim da ćete shvatiti da imate dobrih razloga zašto bi trebalo da ostanete zajedno. Samo malo razmislite šta biste sve izgubili da se raziđete.

BLIZANCI 22. V - 22. VI

Ova nedelja vam donosi samo svađe u odnosima sa partnerom. Jedno drugo ćete stalno nervirati i to ćete teško doživljavati. Izdržite samo ovu nedelju, jer već od sledeće odnosi će se znatno popraviti. Pokušajte da se približite voljenoj osobi i tako joj stavite do znanja da vam je stalo do vaše veze ili braka. Druženjem, razgovorom ili šetnjom ćete uspeti za koji dan da popravite odnose, ali to još neće biti onako kako treba. Slobodni pripadnici ovog znaka još traže “srodnu dušu” i nikako ne uspevaju da je nađu. Problem je u vama jer svakome nađete manu, a svoje ne vidite. Došlo je vreme da se preispitate šta u stvari želite. Idealne osobe ne postoje, pa se tako i ponašajte. Uskoro vam sledi lep susret na nekoj proslavi, kada ćete sresti osobu koja će vas privući. Postoji mogućnost da to bude sudbonosna veza, ali samo u slučaju da ne budete previše kritični prema drugima.

RAK 23. VI - 23. VII

Na ljubavnom planu, Rakovi pucaju od energije i čini im se da je konstantno malo nežnosti, ljubavi, pažnje. Vi biste još i još, ali vaša glad za ljubavlju je prouzrokovana strašću koju nemate gde da potrošite. Posvetite se partneru i pokažite mu koliko ga volite i cenite i koliko vam je stalo do njega. Otputujte, uradite nešto ludo, oraspoložite voljenu osobu, uradite nešto što nikad do sada niste. Slobodni pripadnici ovog znaka su na dobrom putu da svu svoju ljubav daruju jednoj plemenitoj osobi koju izuzetno cene i vole. Ova veza je još u povoju i ova nedelja donosi mnogo strasnih trenutaka, za čime iskreno odavno čeznete. Procvetaćete od ljubavnog zanosa i napokon ćete reći sebi - to je to. Jeste, idealan ste par, ali sačekajte da vreme iskristališe da li ćete krenuti zajedničkim putem ili ne. Imaćete malo turbulencija u vezi, ali to neće biti od velike važnosti za vaš budući odnos, koji će biti dobar i kvalitetan. Ne pokušavajte samo ništa na brzinu.

LAV 24. VII - 23. VIII

Vaša tvrdoglavost će na kraju izaći na videlo u konfliktima sa voljenom osobom. Partner više nema nameru da vam popušta i treba da shvatite da ste došli do kraja. Ukoliko oboje ne popustite i na vreme ne rešite ovaj vaš veliki problem, sve će biti uzalud. Potreban vam je iskren razgovor, u kojem ćete oboje reći šta imate ili će vaša veza biti pred rasulom. Zapitajte se zašto se oboje toliko uporni u nečemu što i nije toliko važno. Ovde se radi o tome ko će biti dominantniji u vezi, a u stvari to i nije toliko važno. Pripremite se za narednu nedelju jer tada biste mogli da izgladite odnose i da sve krene nabolje. Zauzeti Lavovi smatraju da bi trebalo da prekinu vezu u kojoj su jer misle da ne odgovaraju jedno drugom. Dobro razmislite pre nego što to uradite jer postoji mogućnost da se kasnije pokajete i da uvidite koliku ste grešku napravili. U stvari, uplašili ste se budućnosti, odnosno obaveza koje biste dobili ako uđete u bračnu vezu.

DEVICA 24. VIII - 23. IX

Ova nedelja na ljubavnom planu je izuzetno dobra jer ste okrenuti voljenoj osobi. Napokon ste shvatili da jedno bez drugog ne možete, ali i pored toga treba da nastavite da gajite ta lepa osećanja jedno prema drugom. Nemojte se opuštati i zanemarivati jedno drugo. Oboje ste u stanju da se odmah, ukoliko smatrate da ste zapostavljeni, okrenete nekom drugom partneru. Slobodne Device su površne u kontaktima sa osobama suprotnog pola i sve veze doživljavaju prvo seksualno, pa tek onda emotivno. E, sada će se desiti nešto za šta nikad niste mislili da može da vam se desi. Iz jedne ovakve, površne veze izrodiće se velika ljubav, koja može uskoro da preraste u brak i dugo da traje. Ovo niste planirali, ali s obzirom na to kakvi ste, dobro je da će se sve dešavati van vaše kontrole. Dobro je da se prepustite i da dozvolite sebi napokon da vas neko vodi, jer to će biti osoba koja će vas obožavati.

VAGA 24. IX - 23. X

Partnerski odnosi ove nedelje će se zakomplikovati jer među vama je jaka ljubomora, koju niko ne može da izleči. Da li je opravdana ili ne, to jedino vas dvoje znate, ali da postoji, to je sigurno. Ukoliko se ne nađe kompromis, već sledeće može doći do pucanja veze. Upozoreni ste i odmah preduzmite sve korake da do prekida veze ili braka ne dođe. Slobodne Vage će se zaljubiti u jednu osobu koja nije iz njihove okoline, tako da će uslediti česta putovanja, i to samo zbog ljubavi. Privlačićete jedno drugo kao magnet i prosto nećete moći da zamislite dan jedno bez drugog. Uskoro bi trebalo da napravite dogovor za zajednički život i sve će se situacije tako nameštati i dešavati kao da neko drugi vuče konce. Ljubav će planuti i goreti jako dugo jer ste dve osobe koje su se našle na istoj talasnoj dužini. Sreća će vas pratiti, a na vama je samo da uživate i prepustite se životu koji ponekad bolje uredi stvari od nas.

ŠKORPIJA 24. X - 22. XI

Ove nedelje Škorpijama je veliki problem u partnerskim odnosima. Neka netrpeljivost odranije će kulminirati zbog stalnih svađa i nerazumevanja. Dobro bi bilo da se razdvojite u ovom periodu da ne bi došlo do trajnog pogoršanja vaših odnosa. Slobodne Škorpije će ovaj period lakše prebroditi jer veza u kojoj su nije opterećujuća i ne morate se viđati svaki dan. To će umnogome da vam olakša ovaj napeti period, u kom bi moglo da dođe i do prekida. Bićete okruženi prijateljima, rođacima, i to će umnogome pomoći da se ublaže napete situacije s partnerom. Ove nedelje proredite viđanje i sve će kasnije biti lepše i bolje. Škorpije koje nisu u vezi ove nedelje pokreću inicijativu da osvoje srce jedne divne osobe koja taj trenutak odavno i iščekuje i sve do sada se i pitala zašto se malo više ne angažujete da se češće viđate. Ovo bi mogla bita veza u kojoj možete biti jako zadovoljni.

STRELAC 23. XI - 21. XII

U bračnoj vezi Strelci postaju jako opterećujući za partnera. Trebalo bi u ovom periodu da budete maksimalno posvećeni partneru. U poslednje vreme nemate sluha da čujete šta vas razdvaja. Napokon ćete shvatiti koliko ste zapostavili voljenu osobu i koliko ta osoba u stvari zaslužuje mnogo više ljubavi i pažnje nego što ste joj do sada nudili. I vama je bilo dosta napetih situacija i nerazumevanja, tako da ste sada oboje spremni na kompromis i izglađivanje odnosa. Lepo bi bilo da zajedno otputujete negde na godišnji odmor i to bi vam donelo mnogo poboljšanja na ljubavnom planu. Slobodni Strelci već neko vreme razmišljaju da ozakone svoju vezu, ali još uvek se premišljaju šta bi i kako bi. Vreme će učiniti svoje i shvatićete da ste na dobrom putu i da jedno drugom odgovarate. Neplanirana trudnoća bi mogla da ubrza vaše odluke, prosto tako će se sve odigrati i dovesti vas pred svršen čin.

JARAC 22. XII - 20. I

Napokon Jarčevi imaju samopouzdanja da otvore srce prema partneru i da mu kažu sve što im je na duši. Idete ka jednom periodu sreće i zadovoljstva, a sve ćete vi to inicirati, a partner će sve bez pogovora prihvatiti jer to odavno očekuje od vas. Romantičan period je pred vama, tako da samo možete da uživate u zajedničkom druženju i pravljenju planova. I kod zauzetih Jarčeva cveta ljubav, razumevanje, sreća. Ljubomorno čuvajte svoju bračnu vezu i ne dozvolite da vam neko sa strane pokvari nešto jer uvek dođe do nekih sitnih čarki. Brzo ćete rešavati ove sitnice jer ćete čvrsto držati stav da se niko i nikada ne može mešati u vaš odnos. Mogućnost planiranja proširenja porodice vam stoji, a vi dobro razmislite i donesite pravu odluku jer to se tiče samo vas dvoje i ne prihvatajte ničija mišljenja sa strane. Ne ustručavajte se da čuvate i sačuvate svoje ljubavno gnezdo. Tu je za vas trajna sreća i mir koji vam je preko potreban.

VODOLIJA 21. I - 19. II

I slobodne i zauzete Vodolije su ove nedelje sklone flertu. Dobro razmislite da li će vam to nešto dobro doneti. Ako ste u braku, kvare se međusobni odnosi i dolazi do zategnutijih odnosa, koje nećete lako moći da prevaziđete. Očekuje vas buran period koji će obeležiti svađe, netrpeljivosti, pa čak može doći do privremenog prekida i razdvajanja. Što se tiče slobodnih Vodolija, ovde postoji mogućnost da se zaljubite u zauzetu osobu, tako da vam budućnost postaje jako komplikovana. Srce će želeti jedno, a razum drugo. Odlučite se već sada, na vreme, da ne ulazite dublje u te komplikovane odnose jer ste treći u vezi, i to vam neće odgovarati, doneće vam samo patnju i razočarenje. Saznali ste na vreme da vam dolazi period kada ne bi trebalo ulaziti u ljubavni trougao, ali ako vas to toliko privuče, sami ćete biti odgovorni za svoje postupke. Još imate vremena da razmislite. Zato je bolje u samom startu sprečiti, nego posle dugotrajno lečiti.

RIBE 20. II - 20. III

Već neko vreme partner pokušava što više da vam se približi, a vi ste u svom svetu, totalno nezainteresovani. Ovo je momenat, ove nedelje bi trebalo da budete posvećeni jedno drugom i da isplanirate jedan kraći put, tokom kog biste bili sami. Lepo bi bilo da se ispričate, da kažete partneru da ste zapostavili jedno drugo zbog drugih obaveza, ali da je ljubav među vama svaki dan sve veća. Iskrenošću osvajate srce svog partnera i možete bez problema da izgladite sve zategnute odnose. Slobodne Ribe se već duže vremena dopisuju sa jednom osobom preko društvenih mreža, tako da je sazreo trenutak da se krajem ove nedelje vidite. To će biti jedno jako lepo prijateljstvo koje tokom vremena može da preraste u ljubavnu vezu. Sledite put srca i ono će vam najbolje reći da li ste na pravom putu ili ne. Po vašem horoskopu idete ka nečemu jako lepom i uspešnom. Pratiće vas sreća u ljubavi, samo još vi da zaboravite na loša iskustva iz prošlosti.