Horoskop
Profimedia
Horoskop

Profimedia

Horoskop, Foto: Profimedia

OVAN

Na površinu isplivavaju stare emocije i događaji koje niste razrešili i niste oprostili onima koji su vas povredili. Trudite se da ono što želite nedvosmisleno i jasno predstavite, jer postoji mogućnost da vas drugi neće baš razumeti.

BIK

Ukoliko vam se ponudi neki seminar ili usavršavanje na poslu kojim se bavite, prihvatite ga! Ako ste bez ozbiljnih poslovnih angažmana, prihvatite ponudu, koja će biti zanimljiva. Previše emocija unosite u posao.

BLIZANCI

Ukoliko se bavite kreativnim zanimanjem, danas biste mogli da se predstavite u pravom svetlu i osvojite simpatije i naklonost osoba koje bi mogle da budu značajne za posao i karijeru. Za sada nema finansijskih efekata toga što radite.

RAK

Bilo bi dobro da se što manje opterećujete kada je posao u pitanju i da se ne bavite rešavanjem tuđih problema, jer je nemoguće ispraviti sve nepravde ovog sveta, a vi baš to pokušavate. Verovatno vam nije lako da izađete na kraj sa svim poslovima.

LAV

Svaki posao sa strancima ili posao koji je u vezi sa vašim putovanjem u inostranstvo bi mogao da urodi plodom. Potrudite se da eventualno nezadovoljstvo šefovim odnosom prema vama ne pokazujete otvoreno i ne dolazite u sukob.

DEVICA

Saveti prijatelja bi mogli da vam nanesu štetu na dugoročnom planu, ne obazirite se na njih. Postoji jedna stvar kojom vam sigurno nije lako da vladate, a to je polje emocija i partnerstava, koje sa teškoćom možete da držite pod kontrolom.

VAGA

Prolazite kroz važnu životnu fazu u kojoj vas život tera da budete fleksibilniji i da život upoznate iz ozbiljnijeg ugla. Osećate se iscrpljeno jer ste potrošili dosta energije da biste realizovali neki projekat koji još ne donosi adekvatne rezultate.

ŠKORPIJA

Imate potrebu da pobegnete od svega što vas je sputavalo i ograničavalo. Sve što dolazi sa strane i van grada u kojem živite je za vaše dobro, koje još ne spoznajete, ali će već do kraja dana početi da se naziru rezultati.

STRELAC

Nervirali ste se i niste razumeli životnu fazu u kojoj se nalazite. Vaša pažnja je sada usmerena na konkretne stvari od kojih se živi, a to su pre svega novac i posao. Borićete se za bolju platu.

JARAC

Porodica igra bitnu ulogu jer vam je njena podrška značajna, a možda vam je potrebna i finansijska potpora kako biste realizovali svoje ciljeve. Sa nekim se sigurno nećete uklopiti, a to bi mogli da budu muški članovi porodice.

VODOLIJA

Pazite kako komunicirate sa dragim osobama i partnerom jer biste nesvesno mogli da ih iritirate i da izazovete burne reakcije. Uzrok bi mogao da bude to što ste skloni da idealizujete svet oko sebe i ne vidite realnost.

RIBE

Trudite se da održite emotivni mir. Finansije i posao su vam bitni i skloni ste da analizirate i tražite svoje greške. Ne opterećujte se onim što ste uradili i ne krivite sebe jer je to pogubno, pokušajte da izvučete poentu.