Horoskop
Profimedia
Horoskop

Profimedia

Horoskop, Foto: Profimedia

OVAN 21. III - 20. IV

U emotivnim vezama stanje je stabilno, dok slobodni mogu započeti novu romansu. Danas ćete napraviti dobar početak na putu do poslovnog uspeha. Nećete odoleti poslovnim izazovima - i manje doze rizika biće veliki motiv da ostvarite profit.

BIK 21. IV - 21. V

Partneri će u emotivnim vezama biti više upućeni jedno na drugo. Prolazite kroz fazu transformacije. Partner nesebično doprinosi harmoniji u vezi. Slobodnima predstoje brojna poznanstva, a može se dogoditi i avantura.

BLIZANCI 22. V - 22. VI

Emotivne veze će biti ispunjene ljubomorom. Slobodni konačno mogu započeti kvalitetnu vezu, a imaće i različite ponude. Danas ste više raspoloženi za provod nego za rad. Bićete zbunjeni reakcijama bliskih kolega.

RAK 23. VI - 23. VII

U vezi su moguće manje svađe. Partner mora više da se uvažava. Slobodni imaju velike mogućnosti za novu vezu. Često ćete izlaziti u susret željama kolega i poslovnih partnera. Uspećete da pronađete nove načine za zaradu.

LAV 24. VII - 23. VIII

Emotivne veze mogu biti ispunjene nesuglasicama. Partner će biti manje tolerantan. Slobodni se upuštaju u zanimljivu avanturu. Imaćete kvalitetnu komunikaciju sa kolegama i jasno im staviti do znanja svoje želje i planove.

DEVICA 24. VIII - 23. IX

U emotivnoj vezi može biti problema jer partner postaje zahtevan. Moguće su razmirice. Umor će vas opteretiti i neće vam dozvoliti da postignete rezultate na kakve ste navikli. Nervoza zbog finansijskog stanja sprečiće vas da funkcionišete.

VAGA 24. IX - 23. X

Postojeća veza je pod velikom tenzijom. Nesuglasice sa emotivnim partnerom mogu postati svakodnevica. Brojne poslovne obaveze nameću žestok tempo. U emotivnoj vezi vlada harmonija. Slobodne Vage će razmišljati o obnovi stare ljubavne veze.

ŠKORPIJA 24. X - 22. XI

Vrlo ste emotivni. Emocije često izražavate burnim reakcijama, zbog čega vlada mišljenje da niste dovoljno uzdržani, što je uglavnom istina. Postajete rob svojim strastima. Vaši hirovi mogu postati glavni životni ciljevi, ponekad i opsesija.

STRELAC 23. XI - 21. XII

Danas ćete se potruditi da vam svakodnevica i posao budu na prvom mestu. Dobićete na snazi i uz podršku kolega shvatiti da sve kocke ipak vi držite u rukama. Vodite računa da ne preterate, jer ćete se posle kajati.

JARAC 22. XII - 20. I

Finansijska situacija je solidna. Ipak, nemojte trošiti novac na stvari koje vam nisu neophodne. Okrenuti ste emocijama i ljubavi, ali komunikacija sa partnerom nije na zavidnom nivou. Oslušnite njegove želje kako bi vam oboma bilo bolje.

VODOLIJA 21. I - 19. II

Nemojte se vraćati u prošlost i analizirati situacije koje sada nisu od pomoći. Ulepšajte sebi i drugima dan svojim optimizmom. Ako vam se čini da vas drugi ne čuju, to nije razlog da ne pokušate. Upoznaćete zanimljivu osobu.

RIBE 20. II - 20. III

Skloni ste preispitivanju svojih postupaka iz prošlosti. Vreme je da rešite nedorečene odnose. Iako vam se čini da je sve isuviše zapetljano, rešenje je na dohvat ruke. Uložite malo truda i pozitivno ćete se iznenaditi. Od vas očekuje prvi korak.