Horoskop
Profimedia.rs
Horoskop

Profimedia.rs

Horoskop, Foto: Profimedia.rs

Ovan

Ovo će biti prijatan mesec kada se radi o ljubavnim odnosima. Očekuju vas prijatni događaji, zabava, zajednički projekti...Procvetaćete. Izađite napolje, učestvujte u društvenim događajima ili onim koje uključuju javnost i prijatelje. Na vaš ljubavni život uticaće osobe koje vas na neki način štite. Decembar je vrlo zanimljiv mesec kada se radi o filozofiji i analizi ljubavi, pa i donošenje zaključaka.

Blizanci

Decembar je povoljan mesec za vaš ljubavi život i stvari će krenuti na bolje. Ako niste u ozbiljnoj vezi upoznaćete osobu koja vam u potpunosti odgovara, očekujte razvoj ozbiljne veze. Iako će vas tokom decembra najviše okupirati odgovornost, možete očekivati puno zabave i uživanja.

Lav

Decembar je mesec pun strasti za Lavove. Strastveni ste i imate puno toga da date. Istovremeno ćete pokazivati neizmernu želju za pažnjom. Reagovaćete na bilo koji izazov, padati u iskušenja i adrenalin će teći vašim venama. U decembru vas očekuju vrući vikendi i ljubav može da se pojavi bilo gde i bilo kada. Ipak, pripazite, jer vam ljubavni vrtlog može zamračiti zdrav razum i rasuđivanje, vaše reakcije mogu biti previše impulsivne, što vašem partneru može biti previše. Može doći do kritičnih situacija.

Vaga

Decembar je mesec koji donosi puno senzualnosti. Prisustvo Venere i Marsa u vašoj kući ljubavi podstiče strast, romantiku i pustolovan duh, zatim donosi romantične okolnosti u kojima se lako možete zaljubiti. Ovo je odličan period za otkrivanje onog što zaista želite, za eksperimente i buđenje strasti u sadašnjoj vezi. Za neke Vage ovo može biti period odluke za važna pitanja poput roditeljstva, dece i potomstva.

Vodolija

Jedna reč opisuje ovaj mesec – strast! Značajan događaj je pred vama, možda ćete doneti i važnu odluku. Spremni ste za preduzimanje prvog koraka. Ako ste u strastvenoj vezi ili vam nova ljubav dođe, pazite da ne izgorite.