Horoskop
Profimedia.rs
Horoskop

Profimedia.rs

Horoskop, Foto: Profimedia.rs

OVAN

POSAO: Prilično ste pasivni na ovom planu, pa ne treba da očekujete promene ili neke nova dešavanja.U suštini onako kako se budete postavili tako će vam i biti. Zato je važno da poradite na svom stavu.

LJUBAV: Partner očekuje od vas da neke stvari promenite. Pokažite mu da ste spremni da se trudite zbog vaše ljubavi. Važno je da neke stvari sad aozbiljno shvatite i prihvatite kako bi mogli da utičete.

ZDRAVLJE: Mogući su vam problemi sa grlom. Povedite računa i nemojte da unosite previše hladne napitke, a i generalno poradite na tome da ojačate svoj imunitet. Počnite više da brinete o sebi.

BIK

POSAO: Dobili ste manje novca nego što ste očekivali i sada ste veoma razočarani. Spremni ste da razjasnite sve sa nadređenima. Vreme je da pokažete da ste zaslužili da dođete do bolje situacije.

LJUBAV: Postavljate visoke standarde kada je u pitanju nalaženje novog partnera. Ne želite da pristanete na manje od onoga što zaslužujete. Radije ćete biti neko vreme sami nego u vezi sa pogrešnim.

ZDRAVLJE: Osetljiv predeo vrata je vaš generalni, hroničan problem. Sve što se vezuje za vrat i štitnu žlezdu vam može biti slaba tačka pa povedite računa o tome. Ako imate simptome- pravac kod lekara!

BLIZANCI

POSAO: Moguće je da ćete danas rešiti da napustite svoje radno mesto ako ste već neko vreme nezadovoljni na ovom polju. Konačno donosite odluku koja će vam obezbediti bolju situaciju u budućnosti.

LJUBAV: Vreme je da se suočite sa nekim stvarima od kojih ste bežali. Dolaze vam nove lekcije na emotivnom polju. Od vas zavisi na koji način ćete se postaviti prema trenutnim dešavanjima.

ZDRAVLJE: Povedite računa u saobraćaju. Mogući su manji problemi na tom planu. Takođe, važno je da radite na boljoj koncentraciji... Danas ništa nemojte da forsirate, probajte da budete opušteniji.

RAK

POSAO: Moguće je da ste preterano nervozni i da takvo raspoloženje ne utiče pozitivno na vaš posao. Pred vama je dan tokom kojeg će vam trebati vremena da prihvatite neke nove okolnosti.

LJUBAV: Otvara vam se prilika za flert sa osobom koja nije sasvim slobodna. Imate jaku želju da sa njom ostvarite nešto više. Možete da očekujete šansu da ušete u vezu koja bi bila značajna za oboje.

ZDRAVLJE: Problemi sa prehladom su mogući. Proverite krvnu sliku. Poradite na tome da ojačate svoj imunitet, da unosite više vitamina i da se posvetite stvaranju zdravijih navika.

LAV

POSAO: Možete da očekujete priliku da poboljšate komunikaciju sa poslovnim okruženjem. Spremni ste na promene i kompromise. Svojim stavom ćete uspeti da dođete do bolje situacije na polju posla.

LJUBAV: Nije vam preterano povoljan dan za emotivne promene, pa bi najbolje bilo da ne očekujete previše. Ukoliko ste već u vezi moguće je da će vas partner na neki način povrediti, niste srećni.

ZDRAVLJE: Potrebna vam je fizička aktivnost. Vama je neophodno da imate neki vid rekreacije kako biste mogli bolje da se osećate. Očekuje vas period u kom se lako možete vratiti u dobru kondiciju.

DEVICA

POSAO: Ako ste u pravili neke greške na poslovnom planu, sada bi one mogle da se otkriju pa budite obazrivi. Nekad je bolje da priznate grešku i da je ispravite, nego da idete putem inata.

LJUBAV: Moguće je da vam se ne dopada neki predlog koji je imala voljena osoba. Niste sigurni kako da joj to saopštite. Generalno se vidi neki nesklad između vas i partnera, teško vam je.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža i opuštanje. Potrebno vam je neko vreme koje ćete imati samo za sebe, kako bi mogli da se relaksirate i da dođete do konačnih odluka po nekim pitanjima.

VAGA

POSAO: Imaćete sreće danas, pa lako možete sklopiti neki novi posao ili potpisati neki novi ugovor! Pred vama je veoma povoljan dan i maksimalno biste trebali da iskoristite dobre aspekte!

LJUBAV: Možete da očekujete veoma zanimljivu situaciju na ljubavnom planu. Dolazi vam poznanstvo sa osobom koja će učiniti sve da vas osvoji! Ako joj se budete prepustili sigurno ćete uživati.

ZDRAVLJE: Izbegavajte preterivanje sa šećerima. Moguće je da će vam slatkiši praviti probleme sa zdravljem i najbolje bi bilo da se uzdržite od toga. Unosite više svežeg voća.

ŠKORPIJA

POSAO: Finansijska situacija vam je sasvim solidna i razmišljate o novim ulaganjima. Ipak nemojte da srljate u nove poslove. Potrudite se da sve dobro premerite pre nego što donesete odluku.

LJUBAV: Povedite računa o stanju na ovom planu jer je partner veoma ljubomoran i moguće su svađe i nesuglasice zbog toga. Pred vama je izazovan period u kojem će vaša veza biti na testu.

ZDRAVLJE: Povedite računa o cirkulaciji. Osetljiv vam je predeo nogu mada i na drugim delovima tela možete imati slabiju cirkulaciju. Takođe, skloni ste i kostobolji i reumi.

STRELAC

POSAO: Maksimalno se oslonite na svoju intuiciju i nećete napraviti grešku. Važno je da slušate sebe i svoje predosećaje. Nemojte da dopustite da sada bilo ko drugi utiče na vašu moć rasuđivanja.

LJUBAV: Moguće je da previše vremena trošite na osobu koja nema dovoljno interesovanja ka vama. Okrenite se novim mogućnostima. Bolje ćete se osećati kada budete sklopili novo poznanstvo.

ZDRAVLJE: Poboljšanje na ovom planu vam dolazi. Ukoliko vas je mučio neki problem, sada možete nadati konkretnim pomacima na bolje. Pred vama je dan u kojem ćete imati dosta snage i energije.

JARAC

POSAO: Previše ste osetljivi na bilo kakve kritike. Morali biste da naučite da se malo drugačije nosite sa tim. Pokušajte da sagledate i drugu stranu i da prihvatite da niste uvek u vezi svega vi upravu.

LJUBAV: Konačno ćete uspeti da poboljšate odnos sa voljenom osobom i da se pomirite nakon malo veće svađe i problema. Pred vama je dobar dan koji donosi priliku za opuštajuću atmosferu.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa alergijama. Ukoliko ste im generalno skloni danas budite posebno oprezni. Osim toga, osetljive tačke su vam vezane i za disajne puteve, pluća i sinuse.

VODOLIJA

POSAO: Neočekivano vam se pojavljuju manji problemi na poslovnom planu ali nećete dopustiti da vas to uplaši. Spremni ste da se maksimalno posvetite rešavanju komplikacija, posao vam je prioritet.

LJUBAV: Ukoliko budete pristali na susret sa jednom osobom, ona će vam pokazati koliko jake emociije gaji prema vama. Možete da očekujete zanimljiv dan i pokretanje nove veze koja će vam prijati.

ZDRAVLJE: Ne uzimajte lekove na svoju ruku. Danas ste skloni manjim problemima, trovanjima i tome sl. Takođe bi bilo dobro da izbegavate svaki oblik poroka.

RIBE

POSAO: Jako je važno da budete dovoljno pribrani i skoncetrisani. Uspeh vam dolazi ako se maksimalno posvetite poslu. Pred vama je dan u kojem ćete imati neke važne zadatke.

LJUBAV: Napeta situacija u odnosu sa voljenom osobom se nastavlja. Moguće je da vam je sve teže da nađete zajednički jezik... Polako prestajete da se trudite i razmišljate o drugim opcijama...

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa zglobovima. Povedite računa o manjim povredama prilikom fizičke aktivnosti. Nemojte na bilo kom polju da se forsirate previše tokom ovog dana i pazite na sebe.