Sanja Đorđević
Alo!/Masanori Jošida
Sanja Đorđević

Alo!/Masanori Jošida

Sanja Đorđević, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Folk pevačica Sanja Đorđević donela je odluku da više ne uključuje televizor, jer kako tvrdi za "Alo!", ne želi ni na trenutak da gleda rijaliti programe.

- Gledala sam "Farmu" pre mnogo godina, kada je učestvovao Miloš Bojanić, i više nikada. Pratila sam rijaliti samo petnaest dana i u mojoj kući se zbog toga osetila ogromna negativna energija. Taj program mi se gadi i zbog njega ni ne palim televizor. Nema novca za koji bih ušla tamo - uverava pevačica, koja je isprozivala i kolege koje su postale deo rijalitija.

Sanja Đorđević

Alo!/Masanori Jošida

Sanja Đorđević, Foto: Alo!/Masanori Jošida

- Uopšte ne volim da budem u prisustvu ljudi koji su bili deo te priče. Mene ne zanimaju njihovi životi i sve što ima veze sa rijalitjem mi je degutantno. Svako najbolje zna šta je dobro za njega, ako su oni izabrali taj put to je njihov izbor - kaže Sanja i otkriva da se u nedostatku praćenja televizijskog programa okrenula čitanju knjiga.

- Pošto ne gledam TV, slobodno vreme koristim čitajući knjige i mogu vam reći da me one opuste bolje nego bilo koja emisija - zaključila je folkerka.

Komentari (2)

TANJA

14.04.2018 20:36

OVA CITA KNJIGE.KAD PROGOVORI NE ZNA DA SASTAVI PROSTU RECENICU.HA HA HA HA ...SLATKO SAM SE ISMEJALA.

ja

16.04.2018 00:50

Nisu rijaliti na svim kanalima. Čuj, ne palim televizor zbog rijalitija!