Automobili, sneg
Profimedia.rs
Automobili, sneg

Profimedia.rs

Ilustracija, Foto: Profimedia.rs

- Vozači su oprezni ili uplašeni, te se na prilazima svim frekventnim ulicama čeka po desetak minuta, ali najveći problem je trenutno u Ulici Jug Bogdana gde je autobus neuspešno pokušao da se okrene, te je sada cela ta ulica zakrčena i nedostupna za automobile - rekli su taksisti za "Blic".

Zbog pucanja cevi obustavljen je i saobraćaj u Ulici kneza Miloša, javlja RTS.

Trenutno su najveći zastoji na Brankovom mostu u pravcu ka Novom Beogradu, na Gazeli, Autokomandi ka Slaviji i Dušanovcu, kao i na autoputu i Takovskoj ulici uzbrdo.

Opterećeni su i Slavija i Ulica Jurija Gagarina. Nešto su prohodniji bulevar Milutina Milankovića i Pančevački most.

Zbog loših vremenski uslovi doveli su i do promena u režimu vožnje vozila Javnog gradskog prevoza.

- Tramvajske linije 12 i 13 ne mogu da se popnu na Banovo brdo, tako da ne saobraćaju dalje od Gospodarske mehane. Linija 91 ide samo do česme u Ostružnici, linija 307 do stare okrentice u Vinči, a linija 308 do stare okretnice u Velikom Mokrom Lugu. Promenjena je i trasa linije 310, koja saobraća preko Bulevara kralja Aleksandra - rekli su za "Blic" iz GSP-a.

Mali: Manje teškoće u saobraćaju

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali istakao je jutros da, i pored snežnih padavina saobraćaj u glavnom gradu funkcioniše. "Imamo probleme sa pucanjem pojedinih vodovodnih cevi. Imamo 21 mobilnu ekipu Beogradskog vodovoda i kanalizacija na terenu. Preko 2.000 radnika radi neprekidno već više od 15 sati. Čistimo, borimo se“, kazao je on u izjavi RTS-u. Prema njegovim rečima ulice prvog prioriteta su prohodne uz male probleme sa linijom 12 i 13. "Očekujemo da padavine prestanu u naredna dva ili tri sata i do kraja večeri ćemo u potpunosti očistiti ulice prvog prioriteta", najavio je Mali. "Samo tokom noći posuli smo 1.200 tona soli na ulice Beograda, što je rekord koji ne pamti niko u poslednjih par godina. Sve što imamo mobilno sve je na ulici“, poručio je Mali.

 

 

Komentari (9)

Blablablatruc

11.01.2017 08:33

A mozete li da zamislite kakve su ulice u II zoni???????? Koga to jos briga u ovom gradu?????!!!

Zoran

11.01.2017 10:19

@Blablablatruc - Kazu kolaps, pa ljudi zaboravili ste da mi imamo supermene... Vesica, Maloga i heroja iz Feketica.

HVALA MINISTRE

11.01.2017 08:45

Pozdrav za hrabrog ,spospbnog,analiticcnog i odgovornog ministra Sarcevica koji uopste nije hteo da cuje da Se ne mora ziveti u Sjenici,Medvedji i bespucima seoskih puteva da bi se neko smrzao i razboleo..

bileca trans

11.01.2017 09:27

@HVALA MINISTRE - pa dobro vam je i porucio.sve zivo i mnogo mrtvo dodje iz drugih yu vukojebina a vi jos gore cuvate strazu i ovce.prodajte sto imate pa se spustajte pazar ili bosna.sve probleme ste rijesili za sebe i porodicu.

Aleksandar

11.01.2017 08:55

Pa kako zavejano, sinoc nu Kuriru Vesic izjavljuje kako su svi u pogonu, sve radi, imaju soli i rizle. Kad jutros trt, sve kontra od gospodinovih izjava.

DA

11.01.2017 09:02

@Aleksandar - Taj ce zbog najboljeg prijatelja da izjavi da je napolju leto i da fontane prskaju.Eeee,sta je tu sve i igri.

Marko

11.01.2017 10:43

Sta ako se ministar prsvete zaglavio na putu od Dedinja do Vlade ,pa ne moze da primi raport onih ulizickih direktora koji su prenocili u svojim foteljama i sada cekaju da jave da sve funcionise besprekorno a da ce deca i nastavnici koji evntualno nisu nasli za sjhodno da u tri ujutro podju na svoje radne zadatke biti premerno kaznjeni jer na sme da se remeti Proces?

Slavica

12.01.2017 08:35

Ma hajte molim Vas , ulice su ciste samo se to ne vidi od snega!