seks
Profimedia.rs
seks

Profimedia.rs

Ilustracija, Foto: Profimedia.rs

Oni žele predigru, baš kao i žene i uživaju u odnosu koji se prekida, pa ponovo počinje, prekida i počinje i tako dugo. Većina muškaraca preferira sporo dosezanje vrhunca.

Seks usred noći

Muškarci sanjaju da žena počne da ih dodiruje dok spavaju i tako inicira seks. A onda se stvari razvijaju u smeru oralnog seksa, posle kojeg žena zauzima pozu na partneru i sporo ga dovodi do vrhunca. U tehničkom smislu, većina muškaraca biće potpuno probuđena, ali i omamljena. Zapravo, doživeće to kao da istovremeno sanjaju o seksu i zaista vode ljubav!

Svlačenje kao afrodizijak

Muško uzbuđenje obično raste dok se bore sa rajsferšlusima, dugmadima, najlonkama, silnim trakama i naramenicama. Još je uzbudljivije, ako se ispod odeće ukaže neko krajnje neočekivano donje rublje - posebno ako odražava potpuno drugu prirodu žene od one koju prezentira odećom, piše "Zdrava krava".

Ženski orgazmi

Muškarcima je zaista stalo da partnerka doživi orgazam. Zapravo, oni su s vremenom postali gotovo patološki zabrinuti da mnoge žene ne doživljavaju vrhunac ili da se pretvaraju. Zato žena treba da im kaže svoje potrebe. Muškarci su napokon shvatili da nešto što deluje kod jedne žene možda ne deluje kod druge. Osim toga, ono što je ženu zadovoljilo prošle noći možda neće biti dovoljno dobro za nedelju dana. Muškarci se uglavnom vode ženskim uzdasima, koji baš i nisu uvek pouzdani pokazatelji zadovoljstva. Dakle, pričaj i zahtevaj!

 

Komentari (2)

XXL

27.11.2016 10:02

Samo mala korekcija nije 'predigra' već mi muški volemo da se 'mazimo', a psiholozi nek' objasne zašto je to tako. Ovo 'predigra' znači kao da moraju da postoje neka pravila koja bi davila.

sasa

27.11.2016 12:08

gluposti,prevazidjeno,spada u klasiku,analni seks sa zavrsnicom,ostalo se ne racuna