Ubijeni Marko Markuš
privatni album
Ubijeni Marko Markuš

privatni album

Ubijeni Marko Markuš, Foto: Privatni album

Na Markovom grobu, majka, žena i sestra padale su od bola, a otac Zoran, inače penzionisani policajac, zakleo se da će pronaći ubicu sina:

- Sine, obećavam ti, ako ga služba koja treba to da radi ne nađe, naći ću ga ja, zaklinjem ti se!

Podsetimo,  Marko Markuš (29) iz Novog Sada ubijen je u petak u sačekuši sa sedam metaka ispaljenih iz „škorpiona“.

Prema nezvaničnim informacijama, nakon završene obdukcije utvrđeno je da je žestoki momak s novosadskog asfalta i šurak košarkaša Darka Miličića u glavu pogođen smrtonosnim hicem koji mu je razneo mozak.

Markuš je prve prestupe pravio još kao maloletnik i imao je podebeo dosije. 

Komentari (10)

Sima dokolenac

28.11.2017 07:55

Moze se on kleti koliko hoce.Mozda je kao roditelj pogresio u pravcu vaspitanja sopstvenog sina.Nikada vas niko nece dirati ako ga prethodno vi ne dirate.Covek je otisao.Ono k cemu tezis to i postajes. Nema vise junaka.Ipak mi je coveka zao ali se ne sme zaboraviti da jedan metak kosta 1 evro.

Miloš

28.11.2017 08:17

Ucveljeni oče, sam si kriv što si dozvolio da mu porastu krila, umesto da mu ih sasečeš kad je vreme bilo za to. Možeš se zaklinjati koliko hoćeš, ali iz članaka vidim da je više onih koji su želeli njegovu smrt, nego njegov život. Sada ti je žao, jer si izgubio deo sebe, kasno! Ne izigravaj budalu, koga si ti mogao da zaštitiš kao policajac, ako nisi mogao svog sina da obuzdaš, ali ti si mu davao podršku, možda i uzor.

zagor

28.11.2017 17:29

@Miloš - Bravo

Aca

28.11.2017 09:52

Izgleda ce i stari skoro kod sina.

Šojke

28.11.2017 10:38

Muka mi je od osvetoljubivih komentara! Otac je bio loš policajac, udarila ga slava u glavu i dete prepustio ulici. Sada je kasno. Neka se potrudi unuka da usmeri ako sina nije. Iskreno ja žalim za svakim mladim životom koji odlazi u crnu zemlju! Zao mi je i ove dece što gladni rade za 200 ili 300 eura. Tuga je to od zemlje do neba!

nme

28.11.2017 11:06

Sta je ovde najveca tragedija:!!!! decko od 29godina ubijen,nije ni poceo da zivi a danima nijedan pozitivan komentar,makar da neko napise bio je dobar eto nije dao na sebe i zato se tukao al kako citam sve elektronske medije svuda isto pise..ubistvo pa vise pokusaja ubistava ..teske telesne povrede..a otac policajac!!! pa sta je mislio kad mu je to dopustio umesto na sport da ga je usmerio ili makar naucio kako mafia funkcionise jer kriminal nije prebiti nekog

Cecka

28.11.2017 18:27

Oče policajski oficiru trebao si davno da se zakunes pred porodicama onih koje je tvoj sin tukao i ubijao da ce bar posteno odrobijati za svoja nedela.. a ti ga stitio svojom funkcijom i poznanstvima..takvima je to kao vetar u ledja .Vaspitavanje deteta je umetnost..a i ne pada iver daleko od klade..znaju neki da ni otac nije bio cvecka

Тртрћко

28.11.2017 18:30

Znate li da postoje roditelji koji gledaju da se kulturno ponašaju u javnosti da ne bi decu brukali?Kako je to moguće?Moguće je kada su deca vaspitana i ugledna u kraju gde žive.Lako je biti slavan ili ti ugledan u Srbiji ali,bato,budi ti ugledan i slavan u svome kraju?

neko

28.11.2017 18:43

Molim?Sin ti je maltene ubio i isponizavao batinama barem 3 ljudi,da sam bilo ko od njih dosao bi i po tebe i to bih ti u lice rekao,necu vise da pricam jer mi ne bi objavili komentar,cuj ti si se drznuo sina da svetis ! ! !

Jacika

29.11.2017 01:52

Tuga je sto gubimo mlad svijet i velika tuga sto roditelji misle da ce im se dijete sa takvim dosjeom nazivjeti pa nista ne preduzimaju. A sad umjesto da se smiri otac pa da unuce vaspita NA drugi nacin, on vec razmislja kako ce ga on osvetiti. Pa dokle vise....