Bijonse i Džej Zi
Profimedia
Kim Kardašijan i Kanje Vest

Profimedia

Kim Kardašijan i Kanje Vest, Foto: Profimedia

U 2018. godini to se ipak menja, zbog toga vam predstavljamo listu parova kod kojih dame zarađuju daleko bolje nego muškarci.

Kim Kardašijan i Kanje Vest

Rijaliti zvezda i reper su u vrhu poznatih parova, ali uprkos Kanjevom umetničkom zalaganju i priznanjima u muzičkoj i modnoj industriji, ipak je biznis njegove žene taj koji im donosi više od 30 miliona dolara godišnje! To je skoro tri puta više od onoga što reper zaradi – 12 miliona godišnje.

Bijonse i Džej Zi

Pevačica i reper su još jedan moćni par koji su primer za to kako se menja odnos u zaradama, jer Bijonse zarađuje i duplo više nego muž, koji je muzički mogul. Dok ona godišnje zaradi u proseku 76 miliona dolara, Džej Zi domaćinstvu donese “svega” 33 miliona dolara.

Bijonse i Džej Zi

Profimedia

Bijonse i Džej Zi, Foto: Profimedia

Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez

Džej Lo je u vezi sa bejzbol igračem Aleksom Rodrigezom, a ona zarađuje skoro duplo više od njega. Pevačica godišnje zaradi 27,5 miliona dolara, dok sportista 15 miliona.

Dženifer Lopez

Profimedia

Dženifer Lopez, Foto: Profimedia

Kajli Džener i Travis Skot

Novopečena mama i reper, otac njene kćerke Stormi, zajedno imaju primanja od 30 miliona dolara godišnje. Od te sume, mlada starleta poseduje – 29,5 miliona…

Kajli Džener

Profimedia

Kajli Džener, Foto: Profimedia

Điđi Hadid i Zejn Malik

Jedna od najpoželjnijih manekenki danas zaradi oko sedam miliona dolara godišnje šetajući modnim pistama i radeći kao lice za mnogobrojne kozmetičke i modne brednove, dok nekadašnji član benda "One Direction" i sada solo pevač Zejn oko 3,7 miliona dolara.

Điđi Hadid

Profimedia

Điđi Hadid, Foto: Profimedia

Megan Markl i princ Hari

Tehnički, Megan zarađuje mnogo više od britanskog princa zbog primanja u iznosu od 325.000 godišnje od serije "Suits", dok Hari dobija vojnu platu 33.000 dolara godišnje. Naravno, ova računica ne uključuju bogatstvo britanske kraljevske porodice i deset miliona koje će Hari naslediti od pokojne majke.

Princ Hari i Megan Markl

EPA/Facundo Arrizabalaga

Princ Hari i Megan Markl, Foto: EPA/Facundo Arrizabalaga