Marija Veljković dom
Goran Srdanov
Marija Veljković dom

Goran Srdanov

Vesela četvorka - Milan, Marija, Rosa i Đurađ, Foto: Goran Srdanov

Vesela četvorka uskoro će dobiti pojačanje, s obzirom na to da je voditeljka u šestom mesecu trudnoće.

Marija Veljković dom

Goran Srdanov

Spavaća soba, Foto: Goran Srdanov

- Doskora sam bila u čudu jer sam tek u trećem mesecu saznala da sam u drugom stanju. Bilo je to potpuno iznenađenje! Deca su presrećna zbog bebe, ljube stomak i pričaju mu, ali na podsvesnom nivou kao da se bore za moju pažnju. Svi mi govore da sam hrabra, ali u ovoj situaciji nemam vremena da razmišljam o tome šta ću i kako ću kad beba dođe na svet - iskrena je voditeljka.

Marija Veljković dom

Goran Srdanov

Kutak sa fotografijama, Foto: Goran Srdanov

 

Komentari (3)

joka

01.12.2016 13:31

Do trećeg meseca nije znala da je trudna????

joca

01.12.2016 14:21

Svaka čast, Marija. Još kada bi joj neko mogao objasniti da se takmičarima obraća njihovim ličnim imenima a ne sa "izvolite VI" i "šta kažete VI" ... nekada ni sami takmičari ne znaju kome se obraća, posebno što zvuči jako ružno ...

Tamara

01.12.2016 17:46

Toliko je sve jeftino neuredno i prosto da je to neprijatno . One zavesice na prozorima kostaju 120 dinara komad , krevet u decijoj sobi je prepravljan , a njihov krevet u spavacoj sobi je iz pre rata donesen od babe sa sela . Zagledajte malo bolje videcete isto sto i ja - haoticna neuredna zena koja ima svoj posao i posao ima nju - deca i ovaj decak s naocarima su samo fusnota u njenom zivotu .