Brendon
screenshot
Brendon

screenshot

Brendon, Foto: screenshot

Brendon je posvećen zdravom načinu života, što je nebrojeno puta isticao dok je boravio u vili "Parova", što su mu neki od ukućana i zamerili.

Brendonov stan

Facebook

Brendonov stan, Foto: Facebook

Ipak, Brendon se nije obazirao na opaske cimera. Nakon izlaska iz rijalitija Radonić se odmorio od boravka u rijalitiju u kojem je boravio tačno godinu dana, tačnije on je iz "Maldiva" prešao u "Parove".

Brendonov stan

Facebook

Brendonov stan, Foto: Facebook

Brendon je leto provodio odmarajući na egzotičnim destinacijama, a po povratku on je uživao u svom stanu u Beogradu koji je sredio po svom ukusu.

Brendonov stan

Facebook

Brendonov stan, Foto: Facebook

Jednostavan, a opet lepo uređen stan je definitivno je "gnezdo" u kojem se maksimalno opusti Brendon, a verujemo i njegovi gosti.

Komentari (10)

Iva

29.11.2016 23:09

Lep momacki stan ...i lepi Brendon u njemu.

Maja

30.11.2016 00:39

@Iva - Divan decko! Elokventan, kulturan, emancipovan. Slike stana pokazuju da ima stila i da je sve na svom mestu. Svaka cast!

Jocaaa

30.11.2016 05:55

To me podseti na film vec vidjeno...kad petar bozovic kaze..zavukla se .edercina u svoj brlog

ceca

30.11.2016 10:27

Lep stan,skockan ok.Pomogli roditelji i to je ok.Jedno pitanj:da li znas sto je Nestorovic ostao zbog ocevine?

vidra

30.11.2016 13:53

Joj majko mila,ovaj stan je totalno bezlican,uostalom kao i on.Hladan,bez atmosfere.Ali dobro gnezdo za buljase koje ce ugoscavati tu.Mukica pun botoksa, kojekakvih hemikalija u 30 tim godinama.Vec sad izgleda odvratno.Cuj,decko ne voli starenje.haha e pa,mozda i ne docekas starost od tolikih intervencija i 'zdravog zivota'.A ako je docekas,verovatno ces se ubiti.Ko tog pedercinu forsira,da mi je znati?U stvari,sigurno novinari,koji su homici kao on.

maja

30.11.2016 17:40

@vidra - Vidra, Vi bas znate, sto ne gledate svoj zivot i licni brlog svoje privatnosti?? Sad su vam i novinari krivi. Koliko zlobe u Vama, strasno.

Glisomor

30.11.2016 18:54

Stan ne cini coveka!Kupili mu gajbu roditelji,bilo bi interesantno da je sam kupio!Inace izgleda skroz bezizrazajno!Neodoljivo podseca na jednog matorog Glisu iz mog kraja..Bledolik,namontira se,nabaci vestacki kez i seta po kraju..ko pravi egocentrik i gleda da li ga ko primecuje!!Voli sebe vise nego leba da jede..

stancic

30.11.2016 18:57

Stan ko stan.Vazno je ko je u stanu!A Brendon..ma neka hvala!

Marinela

30.11.2016 20:27

Šta, zar nije na brodu, gde radi kao fitness-instruktor?! Laže, čim zine, ovaj gejčić... A i stan mu nije u belim bojama, kao što je pričao, nego deluje kao seljačka soba za goste... A nije instruktor, zato što se od "zdravog" života nagojio kao prasa!

X

01.12.2016 00:42

Hejteri samo vi hejtujte. A ustvari ste zavidni. Pocistite prvo svoje dvorite. Obozavala sam da ga gledam u rijalityju, a svi ostali su bili ispod njegovog nivoa. Decko je od VB, preko Maldiva, do Parova - No1 rijality igrac. I sta pricate - stan mu je na nivou, sa ukusom i stilom, savremen, odise otmenoscu. Ne mozete mu nista. Brendon je i te kako jaka licnost i van rijalityja - vi koji hejtujete ste u stvari bezlicni.