Princ Hari i Megan Markl
Profimedia
Princ Hari i Megan Markl

Profimedia

Princ Hari i Megan Markl, Foto: Profimedia

Svi nestrepljivo čekaju da vide kako će izgledati dom princa Harija i Megan, a sada se pojavio video na kome se vidi njihova vila.

Glumica se nakon veridbe iselila iz devojačkog stana u Torontu i preselila u London, pa je sa verenikom započela uređenje svog novog doma.

Kako se navodi u zvaničnoj objavi Bakingemske palate, par će živeti u kući koja nosi naziv Notingem Kotidž, a nalazi se na posedu Kensingtonske palate, u kojoj su donedavno živeli i princ Vilijam i vojvotkinja Kejt Midlton.

Budući da Notingem ima posebno značenje za princa Harija i u toj kući živi sam već poslednje četiri godine, logičnim se pokazalo da u nju dovede i svoju izabranicu.

 

 

?? #Athens

A post shared by Meghan Markle (@meghanmarkle) on Jun 25, 2016 at 12:07am PDT

 

Reč je o dvosobnoj kućici od tamne cigle koja ima posebni ulaz i vrt i okružena je drvenom belom ogradom i gomilom zelenila.

Unutrašnjost doma ovog srećnog para još nije dostupna javnosti, ali pretpostavlja se da je uređen u starom engleskom stilu, prepoznatljivom po korišćenju cigle i rustičnih elemenata, u kojem dominira drvo.

Uz prostranu dnevnu sobu koja se nadovezuje na trpezariju i kuhinjicu, kuća ima veliku spavaću i dodatnu gostinjsku sobu, a da ne bi biloprepirke oko kupatila, u kući se nalaze dva.

Osim toga, crvenokosi zavodnik i 36-godišnjakinja na raspolaganju imaju ceo spoljašnji prostor Kensingtonske palate, koji ima ogromne vrtove, ružičnjake i vodoskoke. Tako će par imati prilike da uživa u romantičnim šetnjama daleko od znatiželjnih pogleda javnosti.

 

 

 

Komentari (2)

nedjo

29.11.2017 12:36

sirotinja uboga

Ima istine

01.12.2017 06:05

I on mesto da je nasao nesto mlado on nasao nesto iskusno. U pravu je baba. Treba neko i da radja u ovoj prici 36 je malo puno leta...