Nina Radulović
Rajko Ristić/Alo!
Nina Radulović

Rajko Ristić/Alo!

Nina Radulović, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Nina je otkrila deo svoje prirode koji do sada niste imali priliku da vidite. 

- Kad sam počinjala da radim na televiziji, primljena sam da budem deo informative, ali baš u tom momentu "Trenutak istine" je ostao bez voditelja, pa sam tada prihvatila radni zadatak - izjavila je Nina.

Iako ju je publika godinama pratila u emisijama zabavnog karaktera, njen novi poslovni poduhvat - prezenter "Nacionalnog dnevnika" na televiziji Pink, bilo je veliko iznenađenje.

- Ne možemo baš uvek da biramo ono što najviše volimo da radimo, nekada moramo i da dočekamo idealan trenutak. Ja se osećam kao da sam svoj dočekala - rekla je Nina.

Na pitanje da li je kruna novinarske karijere u informativnom novinarstvu ona je odgovorila:

- Za moje viđenje novinarske karijere jeste. Ipak ne žalim što sam prošla ceo krug i tako videla kako funkcioniše i zadava, produkcija, emisije studijskog tipa, licencni formati, festival i i sve ono što čini moj portfolio, jer je sve to deo istog posla.

A sada je došlo vreme da upoznate pravu Ninu...

- Za sada mi niko nije dao zamerke, verovatno ne zato što sam bezgrešna u obavljanju posla, već zato što je prošlo tek kratko vreme, ali su kolege i slučajni prolaznici koji mi se u toku dana obrate iznenađeni kada me vide ozbiljnu na ekranima. Ipak, taj odraz je deo moje prirode, koji gledaoci do sada nisu imali priliku da vide, pa i ne čudi činjenica da im je neobično.

Komentari (1)

Cije.je.dete

14.04.2018 09:26

Sve cietiri u vis...tachi je ulozio u svoje ljude u Bgd..fachijevka sa njegove plstne liste kao i njen bivsi muz...