Seks Orgazam Masturbacija Masturbiranje Samozadovoljavanje
Shutterstock
Seks Orgazam Masturbacija Masturbiranje Samozadovoljavanje

Shutterstock

Ilustracija, Foto: Shutterstock

Ukoliko želite da sa nekim izgužvate postelju, najpre morate razvijati svoj smisao za humor. Istraživači sa prestižnih univerziteta tvrde da duhovitost muškaraca i te kako utiče na dostizanje partnerkinog vrhunca.

Rezultati novog istraživanja govore da određene muške osobine utiču na postizanje orgazma kod žena. U ispitivanju je učestvovalo 103 žene i jasno su označile muškarce koji imaju visok potencijal da ih dovedu do seksualnog vrhunca.

Zaključak istraživanja kaže da muški humor i te povećava šanse za ženski orgazam, ili bar za učestaliji orgazam u nekoliko seksualnih odnosa zaredom. Uz pomenuti kvalitet, na ženski libido utiču kreativnost, fizički izgled, privrženost, emotivnost i prijatan miris tela.

Studija iz 2009. godine potvrđuje ove navode, piše britanski "Dejli star".

Tada je dokazano da su "duhovno prazni" muškarci u krevetu neupotrebljivi.

Sa druge strane, žene koje su učestvovale u istraživanju jednog kalifornijskog univerziteta, tvrde da su idealni partneri bogati, privlačni i pucaju od samopouzdanja.

Komentari (5)

Kolporter

21.09.2017 18:31

Lupate gluposti!!! Novac i slava to je ono što žene uzbuđuje! Kakva duhovitost i smisao za humor,kakvi bakrači! Vidim sve se udaju za siromašne zanimljive i duhovite momke. Da navedemo koji primer,a! Aca Lukas, Abramovič, Đoganijevi.

Yup

21.09.2017 21:19

@Kolporter - Sve zene?A da li se tvoja mama udala za bogatog?I svi ovi milioni zena koje sastavljaju kraj sa krajem, jesu li se i one bogato udale?!

peter kelNer

21.09.2017 19:04

Šta to znači-treba pričati viceve i kreveljiti se umesto ševiti? Svašta.

Сале

21.09.2017 19:16

Тако је "колпортер" то је једина истина,све друго нема везе с везом.

Pera Detlic

22.09.2017 11:30

Taj sam....