seks
Profimedia.rs
seks

Profimedia.rs

Ilustracija, Foto: Profimedia.rs

Spisateljica i eskort dama Samanta X otkriva neke detalje iz svog posla, pošto je u njemu provela šest godina, pre nego što je pokrenula svoju agenciju.

Ona je za jedne novine u Australiji otkrila kako su muškarci sa kojima se najčešće sretala, što kroz posao, što kao vlasnica agencije za poslovnu pratnju, najčešće tražili starije i oblije žene.

"Za dve godine, koliko vodim agenciju, uglavnom sam zapošljavala žene starije od 35 godina. Muškarci su odbijali devojke uz obrazloženje da su previše mršave", prenosi Sun.

Prema njenim rečima, devojke u svojim ranim dvadesetim su ostajale bez posla jer je teško naći muškarca koji želi da ima seks sa njima.

Samantini klijenti su uglavnom muškarci u četrdesetim, pedesetim i šezdesetim godinama koji u devet od 10 slučajeva požele da imaju seks sa ženom iznad 40-te.

Dalje objašnjava da teško da neko ko ima 60 godina, želi da četiri sata provede u "razgovoru" sa nekim ko je godište njegove ćerke.

"Kada vidim ženu iznad 35-te, koja nema savršenu liniju kakvu viđamo po medijima, uglavnom je zaposlim. Muškarci su za njene uskuge spremni da izdvoje i 1.000 dolara", ispričala je Samanta.

Komentari (3)

zeed

31.08.2017 18:26

smesno cela prica a jos da matorci od sezdeset provedu u visecasovnom sexu verovatno sa vijagrama vec od pedeset. i da zele starije dame i to sto deblje mlif ahah.

Mago28

31.08.2017 20:53

Starije, pa ne bih bas rekla. Stariji muskarci su ludi za mladim zenama i devojkama. Pogotovo oni u 40im i 50im. Iz iskustva znam.

momazver

01.09.2017 06:57

Što je babama milo, to se babama snilo!