Slavoljub Muslin
Marko Metlaš
Slavoljub Muslin

Marko Metlaš

Slavoljub Muslin, Foto: Marko Metlaš

- Ova pobeda nema nikakve veze sa srećom, već kvalitetom. To je odraz naše igre. Ovo će vratiti samopouzdanje igračima, koje smo izgubili u prošlosti. Ovakve pobede mogu da izbrišu traume iz prošlosti. Verujem u ove momke - rekao je Muslin novinarima posle utakmice u Kišinjevu.

Srbija je zabeležila prvu pobedu u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, pošto je u drugom kolu Grupe D u gostima savladala Moldaviju.

- Ne mogu da kažem da sam prezadovoljan, uvek tražim bolje i nadam se da će biti bolje iz utakmice u utakmicu. Odnosom sam svakako zadovoljan, od prvog minuta se videla želja, iako smo prvih 15 minuta igrali slabije. Bili smo u grču na početku, ali smo posle toga igrali kako treba, stvarali šanse i davali golove - kazao je Muslin.

Naredni protivnik biće Austrija, a Muslin je kazao da "nama potrebe" padati u euforiju.

On je pozvao navijače da dodju na duel sa Austrijom i istakao je da su njegovi igrači zaslužili podršku.

Kako je rekao, o predstojećoj utakmici će se govoriti kada se završi sastanak stručnog štaba, a pošto se njegov pomoćnik Zoran Filipović vrati iz Beča, gde je gledao meč Austrija - Vels, koji je završen 2:2.

Utakmica između Srbije i Austrije igraće se u nedelju od 20.45 na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu.

 

Komentari (1)

steva

06.10.2016 23:43

Moldavija je losa ekipa (poklonili su nam prvi gol) i ova pobeda nije nikakav pokazatelj snage nase ekipe . Videcemo vec u nedelju protiv mnogo ozbiljnije ekipe Austrije gde smo i sta smo . Ova utakmica je meni pokazala samo slabosti nase ekipe .Vezni red sa Gudeljom i Milivojevicem takosava.Mali Pavlovic nema kvalitet za reprezentaciju , Boga mi ni Rukavina .Matic i Ljajic u veznom redu , Mitar na centru , Bane na desnom beku , a Makismovic na halfu .Onda bi mogli i da licimo na ekipu .