Milomir Marić
screenshot Dailymotion
Milomir Marić

screenshot Dailymotion

Milomir Marić, Foto: screenshot Dailymotion

Ukućani su bili šokirani vešću da nas je napustio jedan od najpopularnijih glumaca u poslednje dve decenije, a Marić je prokomentarisao da nema objašnjenja šta se to dešava, pa nas napuštaju legende srpskog glumišta.

- Kao da je neka nesreća zadesila glumački svet. Kao da je neko prokletstvo bačeno da odlaze najveći i najjači. To se sada desilo i Mandi. Tako da, slava mu - rekao je Marić, a potom su se parovi prekrstili i poželeli Mandiću večni mir.

Podsetimo, Manda je na televiziji "Happy" nekoliko meseci pred svoju smrt vodio kviz "Kolo sreće".

 

Komentari (8)

Misa

17.06.2016 13:25

Ja mislim, da to, Manda, nije zasluzio !!!

NE ZABORAVITE

17.06.2016 13:32

Na dan kada je citava Srbija zanemela na vest o onakvoj smrti glumca,ova televizija je kako smo ovde mogle da procitamo i vidimo klip pravila zurku,opremila Zmaja plasticnim dildom ,pa su se oni ganjali,jurili i nokautirali.Nikome nije palo na pamet da bar odlozi bruku i barem forme radi /ako vec emocija nemaju/.i isprati ovako tuzan i potresan dogadjaj. Ovi sto se bave sektama jel nalaze da u ponasanjima i slavljima u ovim nakaznim programima ima elemenata sektasenja?

P.T.

17.06.2016 16:37

@NE ZABORAVITE - Sve što si rekao milion% tačno. Skidali se goli i pravili orgije, a sad kao iznenađeni!?%?!

@glumica

17.06.2016 20:23

@NE ZABORAVITE - Manda se nije ni pocesao kada je g.Lukic spremio 72 osoba u pakao u zapaljenoj kuci u Visegradu dete od dva meseca bese najmladje a deda 79 najstariji.Pa zasto i parovi da zale smrt glumca prekidom veselja.Odali pocast i idemo dalje.

jeca

18.06.2016 12:39

@NE ZABORAVITE - Odvratna grupa spodoba i moralnih nakaza,zaista bez njih se i te kako može i mora.Ne razumem ni poentu Marićevog obraćanja toj bagri,kao da je njih bruga za Mandu ili bilo koga drugog,odvratni su mi svi na čelu sa tim istim Marićem,a i ovim jadnicima koji komentarišu "odati počast i idemo dalje".To su ljudi dno dna,bez ikakvih vrednosti u svojim bednim životima.

bravo Maricu

17.06.2016 17:21

stio si se, SRAM TE BILO DO VIJEKA, citam da nastavljas dalje i dovodis Dvostrukog Ubicu u emisiju. Ko li je Sposoban da ti stane na put

Laki

18.06.2016 09:03

@bravo Maricu - Maric nezna ni za bruku ni sramotu, njemu je zinulo d--e samo za pare, a ovaj polusvet u parovima je bez srama i morala, verujem da polovina od njih i nezna ko je Manda, polovina od njih ni tablicu mnozenja nezna, pocev od Gastoza, ali to su za Marica Vip licnosti, Maricu ti si bruka i sramota Srbije

mar mar

18.06.2016 12:02

ma samo nek je maric ziv i zdrav.....