Marija Šerifović
Instagram / serifovic
Marija Šerifović

Instagram / serifovic

Marija Šerifović, Foto: Instagram / serifovic

Ipak, nekada je Marija bila prava devojčica.

Ćerka poznate pevačice, Verice Šerifović, je kao dete bila pod maminim okriljem. U svakom smislu, uključujući i modnom.

Marija se našalila na svom Instagram profilu, kada je objavila fotografiju iz mlađih dana, na kojoj je ona, zajedno sa svojom mamom, a ono što je zanimljivo jeste da na njoj imamo priliku da vidimo mlađu Šerifovićku u haljini.

- Moja majka Verica i ja! U haljini sa volanima, karnerima - ne znam baš kako se zove ovaj modni detalj. Sve u svemu ta epizoda je trajala kratko. Dok nisam naučila glasno da kazem NE! - napisala je pevačica pored slike.

Mada bi mnogi želeli i sada da vide Mariju u haljini, njeni modni izbori oslikavaju i njenu ličnost, stav i karakter, bez čega ona svakako ne bi bila to što jeste - jedna od najuspešnijih pevačica domaće scene. Mada moramo priznati da izgleda preslatko na ovoj fotografiji, dok je Verica oduvek bila lepa žena, što se posebno vidi i ovde.

 

 

Komentari (7)

Cile

25.10.2017 19:21

Majka joj je uvek bila prelepa zena.

GRGUR NINSKI

25.10.2017 22:43

@Cile - i jedna i druga podmukle i za pare bi i zicagu prodale , sto je mladja i ucninla, a da je bar sa njima sebe unapredila pa hajde, nego jedno klosarsko ponasanje propagira da je se cak i njen lobi stidi i ogradjuje od iste. A u principu pas nema za sta da je ujede, za pocetak nek bar zube sredi uzasno izgleda bez obzira na sve ostalo i njeno vulgarno i odvratno ponasanje

Gordana

25.10.2017 19:38

Majka joj je bila i jos uvek je, lepa zena. Marija lici na nju i isto bi danas mogla da izgleda kao ona, na ovoj slici. Ima mogucnosti, hvala Bogu, mogla bi da pusti kosu, smrsa, nasminka se, da se obuce u neku verziju sportske elegancije i da PRESTANE da glumi musko. Sigurna sam da je neko na to "navodio" iz ranog puberteta, a NAROCITO za vreme one "Evrovizije". "Svetska masinerija" moze svasta da uradi. Licno bih volela da je upoznam i popricam sa njom.Ona je DOBRA dusa,vidi se!

Ajde

25.10.2017 22:58

@Gordana - ako moze bez gluposti, lazi i pljuvanja Evrope i Sveta kad mu nema mesta! Ona se i pre odlaska na Evroviziju sisala i oblacila kao muskarac! Cak je bila besna sto su je ubedili da na jednoj od dve veceri na Beoviziji te godine nastupi u suknji i sa nekakvom frizurom! Posle te veceri kao sto je i najavila tada nikad vise nije obukla suknju!

Gordana

26.10.2017 19:22

@Gordana - @Ajde..."ako moze bez gluposti, lazi i pljuvanja Evrope i Sveta kad mu nema mesta!.." Sve i da jesam "pljunula" po "Evropi i Svetu", kako kazete (a nisam) pa jos i to "bez gluposti, lazi ??!!!), ma to uopste nije vazno za ovu diskusiju, koliko mi je VAZAN svaki covek koji predstavlja, narocito u belom Svetu, nasu Srbiju!!! A i to nije tema ovog teksta, nego nasa draga Marija, kojoj zelim iskreno da prozivi sve blagodeti ovog zivota, a ne da nastavi "putem" kojim vec uveliko gazi.

Lola

25.10.2017 23:22

Marija je lepa devojka, lepih neznih crta lica i nema razloga da se oblaci muskarasto.Pa ako je i malo punija nema veze, kakvih sve grdosija nema! Ona je za njih manekenka.

Pralina

26.10.2017 12:51

Preslatka je ?