Sloba i Luna
Printscreen
Sloba i Luna

print screen

Sloba i Luna, Foto: print screen

Kija i Sloba su zajedno proveli noć u izolaciji, a njegova devojka Luna je morala da prespava sama.

Kako je stiglo prvo pismo u "Zadrugu" Sloba je odmah došao kako bi pristustvovao sastanku.

Sloba i Luna

print screen

Sloba i Luna, Foto: print screen

Nakon izlaska iz sobe za rehabilitaciju, prvo je otišao do svoje drage da bi je zagrlio i poljubio.

- Nedostajala si mi sinoć - prošaputao je Sloba.

Uzvratila mu je iste reči, a potom su se zajedno uputili ka dnevoj sobi, seli jedno pored drugog i sačekali ostale zadrugare kako bi se pročitalo pismo.  

Komentari (13)

nedjo

28.11.2017 17:44

jel moze jedan broj od ovih bezveznih pojava?

Stela

28.11.2017 20:55

@nedjo - Sloba voli Lunu, kao i ona njega. Devojka je vrh. Dama, pametna,m visoka,lepa obraovan. Sloba je umetnik peva sa emocijama, ubija. Dobar čovek štoje najbitnije. nikada neće izneveritiLunu jer jevrloprincipijelan i zna šta želiovoga puta, to je samo njegov izbor : Luna kraljica njegove ljubavi.zauvek zajedno.Srećno!

Pesadinac

29.11.2017 11:47

@nedjo - Ti Anabela stvarno nisi normalna.

Aleksa

28.11.2017 18:59

Ova Luna je bas ruzna idealna lepota i ponasanje za film strave i uzasa, Nazvala sebe blgerkom a oblaci se na pijaci.Pravi socijalni slucaj vidi se da su joj roditelji Gagi i Anabela propali pevaci,Naucila je samo da rastura tudje brakove.Luna i Sloba ljigavci.

goga

29.11.2017 00:06

@Aleksa - Upravo tako. A dusa jos gora. Od kakvih roditelja nije ni cudo. Nista joj sveto nije. Gastoz njena ljubav, o ostalima necemo sad.

Mitar

29.11.2017 07:44

@Aleksa - E pa tisi oliko loščovek/žena/ u svojim iznetim glupostima, a znaš i sam da to nie tako.Luna je lepotica, prirodna bezšminke, visoka, pametna , elokventna, iskrena, sve na jednom mestu.Zato jeSloba ludo voli. Ta prevelika ljubav je jobostrana.ne možete im ništa, oni ostaju zauvek zajedno.Razveo se on ili ne, onij če živeti zajedno nakon izlaska.Serm toga, onaje u drugom stanju...rode nam stižu...Sekirajte se još više....zlobnici...

Nena

28.11.2017 20:26

Tako su se voleli i Danijel Alibabic i ona nislijka. Svi su govorili prava ljubav, te veridba te svadba pa posle cvrc. Tako ce biti i sa ovima.

goga

29.11.2017 00:05

@Nena - Pa tako je i Anabela u Velikom bratu. hvatila se mladog decka i radila kao i cerka sto joj saa radi. Proslo malo zajednickog zivota i sut karta Ona ode u Sarajevo, ostavi decu Gagiju i oformila novu porodicu. Sad je tu malu decu ostavila muzu, ako gajos ima, i dosla opet ovde da brani olos.

mileva

28.11.2017 21:54

Joj wc devojka još nije oprala kosu fuj fuj vidi se da je jadna prosta rečnik joj je fij fuj prljava ljubavnica a garderoba sa buvljaka fuk

Zrenjanin

29.11.2017 07:41

@mileva - <ne mogu da verujem da toliko zlobe, šakosti ima u vma.- Samo pokazujete svoju neoć i pod raznim korisničkim imenima iste osobe tupe... Nemate , verujte nikakvog uticaja. Slobinaljubavi Lunina jetoliko jaka da zauvek uostaju zajedo. Drugo, o čijem brakuvikomentarišete, ko je jimao brak, a možda ste mislili venčani list, pa to je nešto drugo.Treće bivša je varala Slobu i u vezi i u braku,onaje bila pčreljubica a ne on.Njegova krivica uopštge ne stoji.PČodršku ima svih prijateljai drugova.

Samardžija

29.11.2017 07:48

Čitam ove komentare i ne verujem. Pa koliko je zluradih i malicioznih ljudi prosto me sramota ovih komentara. Nije ni čudo šta nam se dešava kakvi ssmo.

gorana

29.11.2017 09:14

Apsolutno ne podrzavam nikoga, Sloba koji javno propagise neveru, Luna koja ulazi u vezu sa osobom u braku i Kiju koja je zeljna slave preko drugih, i koja se spusta na taj nivo da ulazi u to ludilo. Normalna zena bi okrenula ledja, namestila krunu i krenula dalje. Ali najveca tuga je sto u ovoj zemlji jada i bede velikoj vecini je samo vazno to da li se Luna oblaci na pijaci. Sramite se moralna i kulturna sirotinjo. Zato nam i jeste ovako.

Gordana

29.11.2017 14:43

E smesni su ovi sto znaju kako se Luna I Sloba ludo vole!!!ha,ha kazu lepa,elokventa...smesno..Kristina je super,slatka,pametna,odmerena I drzi se svaka joj cast...nije joj uopste lako...