Slobodan Radanović
Instagram / SLOBAofficial
Slobodan Radanović

Instagram / SLOBAofficial

Slobodan Radanović, Foto: Instagram / SLOBAofficial

Sloba Radanović je pre "Zadruge", a i kada je ušao u rijaliti, govorio kako je srećno oženjen čovek i da mu ne pada na pamet da ulazi u neku vezu.

U ovom intervjuu iz Budve koji je Sloba dao za crnogorski Pink, Sloba je rekao novinaru da je njegova veza, to jest brak sa Kristinom Kijom Kockar zasnovan na poverenju.

- Čim ona ima razumevanja za mene i za ovaj posao, imam i ja za nju - rekao je Radanović.

Sloba je rekao i da je Kija radila u Crnoj Gori i da imaju apsolutno poverenje jedno u drugo, i da je ne bi oženio da je drugačije. Ipak, sve to nije bila istina. Kao što je poznato, ubrzo posle ulaska u "Zadrugu", Radanović je prevario Kiju sa Lunom Đogani.

Komentari (6)

sale

11.02.2018 01:27

@ssss - umislio da je pevac a srbija ima mali milion pevaca njegovog kvaliteta

Mateja

11.02.2018 03:48

@ssss - Pokazao si da si čovek.Prljav veš nikada nisi iznosio kao ni u Zadruzi. Ti si kralj. Dok siti rmbačio u Crnoj Gori i imao svirke danima ona se akala sa ljubvnikom po Budbi. Manipulatgorka prevejana. Sada se pere da bi sebe prikazala u boljem svetlu.Bolje da nije ulazila u Zadrugu. Iznosi vašu intimu, ona zaista ima problem sama sa sobom. Žena je totalno odlepila, nema kontrolu nikakvu. Jedino voli sebe i novac. Njen ego, ja,pa ja,njega izdržavala njemu kupila, a gde je njegov novac od svirki...

Konfucije

11.02.2018 02:30

Dobro je da si pobegao od one posesivne zmije, foliranta. Ona umislja da je neko , a domet u zanimanju im je k o n o b a r i c a , bilo da je u vazduhu, bilo da je na zemlji. Sto se tice izbora zivotnih partnerki, ocigledno je da ON ne zna pravilno da izabere. Prva je odvratnaaaaa, druga je sa cudnim navikama ( fetisima ? ) . No, svako nosi svoj krst!

Miki

11.02.2018 08:06

Svo troje su dosadni i lažljivi. Mada, ako je Kija manipulator, pitam se, zašto je sebi dozvolila aferu sa Filipom i time dala osnovu da je napadaju? Ako je manipulator, trebala je do kraja da igra ulogu žrtve i ostavljene žene. U ovoj priči mi SVE i SVI učesnici vredjaju inteligenciju. Pretpostavljam da glavnu korist ima kasa produkcije.

Krstinja Draginja

11.02.2018 09:29

Buzdovan i bilmez. Kiji sada jeste tesko ali se spasila dzinovskog parazita.