Milica Pavlović
E-Stock
Milica Pavlović

E-Stock

Milica Pavlović, Foto: E-Stock

Seksi sinjorita skrenula je pažnju na sebe čim se pojavila u studiju TV "Grand". Pevači koji su bili prisutni na snimanju odmah su skočili sa stolica da joj se jave, a jedini koji je ostao da sedi bio je Dragan Kojić Keba.

Takva njegova reakcija nikoga nije iznenadila, ali su mnogi bili revoltirani njegovim nedžentlmenskim ponašanjem. Poznato je da Keba već godinama ima negativan stav prema Milici Pavlović, a jednom prilikom je izjavio i da ona treba da promeni ime u "Tripica ili Bukvica".

Da je i te kako veći džentlmen od njega, Milica je dokazala samo jednim gestom. Naime, ona je prišla stolu za kojim je sedeo Dragan Kojić Keba sa još nekoliko ljudi i obratila mu se rečima: "Dobar dan, kako ste?”, a on se u tom trenutku zbunio, jer nije očekivao da će ga seksi sinjorita pozdraviti, s obzirom na to da je na svakom koraku negativno komentariše.

Milica uspehom demantovala Kebu

Tokom takmičenja "Zvezde Granda", u kojem je Pavlovićeva učestvovala pre nekoliko godina, najoštrije kritike dobijala je upravo od Dragana Kojića Kebe.

- Ne znaš da igraš, a to sve vreme potenciraš, a o pevanju znaš još manje - rekao joj je tada pevač. No, Milica je svojim uspehom i karijerom uspela da demantuje sve ono što je Kojić o njoj pričao.

- Super, mala, kako si ti? - rekao je zbunjeni i postiđeni Keba, a Milica mu je odgovorila da je odlično - kaže za "Alo!" izvor koji se zatekao na licu mesta.

- Niko od prisutnih nije bio iznenađen ovakvim gestom Pavlovićeve, s obzirom na to da je ona uvek kulturna i fina, za razliku od Kebe, koji je bez razloga više puta u medijima pljuvao po znatno mlađoj koleginici pred kojom je velika karijera. S druge strane, kada je Milica izašla na binu da sa jednim od takmičara otpeva pesmu, dobila je pohvale od svakog člana žirija, osim od Kebe, koji je samo ćutao - kaže naš izvor koji se zatekao na licu mesta.