Jana i Zoran Marjanović
Printscreen
Jana i Zoran Marjanović

Printscreen

Jana i Zoran Marjanović, Foto: Printscreen

Mića je pažljivo slušao Zoranovu ispovest, a ono što ga je posebno dotaklo je momenat kada je Marjanović ispričao kako je Jana reagovala kada je saznala da joj je mama mrtva:

- Ja i dete ostajemo, ona odlazi da trči. Kasnije krećemo, zovi, traži, nema, gotovo, kraj. Kakav je samo osećaj da se vratiš kući bez voljene osobe, bez člana porodice. Posle kasnije sa detetom te noći, to plakanje, to je užasna stvar... - rekao je Zoran i setno nastavio:

- Ljudi su se povukli kad se završila sahrana, mnoge sam precrtao sa spiska prijatelja. Određeni su okrenuli leđa. Mnogi su otpali... Upoznao sam mnoge ljude kojima bih sutra krv i život dao. Ja sam mnogo hrabar, ja bih za ovu zemlju, za Srbiju, za crkvu, za veru, sutra život dao. Ja volim hrabre ljude, i ovo me je naučilo da se družim samo sa takvim ljudima - priča on.

On je dodao da je konsultovao psihologa kako bi devojčici pomogao da prevaziđe gubitak majke. Kada je došao momenat, Jana je jedno veče pitala za mamu i ja sam joj objasnio.

- Sećaš li se onog dana kada smo otišli na nasip? Kada smo ostali ja i ti, kada je mama otišla da trči? - ona je rekla da se seća, a ja sam joj pojasnio:

- Tada je ona krenula da trči, ti i ja smo ostali. Kad smo ti i ja krenuli za njom, nje više nigde nije bilo. Sutradan ju je policija pronašla, nju je napao neki zlikovac.

Dete je ostalo bez teksta...

Pogledajte u videu šta je još Zoran rekao. 

 

Komentari (6)

nedjo

13.09.2017 00:15

ovaj se polako pere

djenka

13.09.2017 04:47

@nedjo - Ovaj covek je iskren, pošten, pametan i dobar. Svaka mu čast šta je sve prošao, ne dao Bog nikom.

Andja

13.09.2017 08:37

@nedjo - Prica u trecem licu .. vec vidjeno .,

mila

13.09.2017 10:41

@nedjo - Onaj monolog od sinoc je bio namesten...jasno se videlo da je sve pripremio sta ce reci a navodni prijatelj Mica ga kao tera da izbaci sve iz sebe i da prica...fuuuj...

zzz

13.09.2017 07:58

nikad nikom netreba verovati . moze pricati sta hoce i ponasati se dok se nedokaze suprotno. netreba osudjivati unapred ali da nesto tu nestima nestima. svaki zlocin je resiv pa i posle mnogo godina se pojavi neka osoba trag koja ce nesto otkriti.

MM

13.09.2017 12:47

Kakva samouverenost....