Ružica i Filip
Instagram/ruzicaveljkovic
Ružica i Filip

Instagram/ruzicaveljkovic

Ružica i Filip, Foto: Instagram/ruzicaveljkovic

Pre nego što je učestvovao na "Farmi 7", Filip Đukić je učestvovao u trećoj sezoni rijaliti šoua "Parovi", gde je započeo vezu sa Ružicom.

Međutim, veza ovih rijaliti zvezda nije potrajala. Dok je Ružica u "Parovima" imala kratku aferu sa Nenadom Marinkovićem - Gastozem, Filip je imao afere sa učesnicama "Farme 7", a pored honorara od rijalitija je dobio i novu devojku Mariju Anu Smiljanić.

Mnoge je zanimalo šta Filip ima da kaže na trijumf njegove bivše drage, a sada se oglasio i ovaj plejboj sa "Farme":

- Nisam je ni video, ni čuo. Ne zanima me više, ali svakako, svaka čast na pobedi - rekao je Đukić za sajt "Opera 17".

Komentari (4)

dušan

21.07.2016 12:16

Ružice beži dalje od ovog nikogovića, ti si za njega ne sedmica na lotou nego bezbroj sedmica. Ti si sada OK devojka za razliku od predjašnjih parova i takva i ostani, mani piće zauvek i ostale budalaštine i gledaj devojko svetlu budućnost i trudi se još više za nju, jer videla si da možeš puno i možeš još više. Imaš sada i lep posao i sve ovo ti je ŽIVOTNA ŠANSA i zato je pametno iskoristi. Ovo ti govorim kao svojoj ćeri kojoj želim sve najlepše, a i tebi takodje.

nevenka uzelac

21.07.2016 21:34

@dušan - ovaj njen bivsi je ostavljen zbog muske g..e a ne zenske.mogao bi zaraditi mnogo vise nego ruzica ako poseti bijeljinu gradic u bosni entitet srpski samo nas drina deli nije dalek put.

Darko

21.07.2016 14:22

Steta, oni su meni bas lep par. Bas pristaju jedno uz drugo, nadam se da ce doci do pomirenja. Ruzica je predobra riba, Marija Ana se ne moze porediti sa njom.

lola

21.07.2016 15:52

ruzici je sudjeno da nadje pogresnog i da bude nesrecna,to je ravnoteza sa onim zlom koje ona nosi u sebi a da ga nije svesna !