Novak i Jelena Đoković
Profimedia
Novak i Jelena Đoković

Profimedia

Novak i Jelena Đoković, Foto: Profimedia

Porodica Novaka Đokovića gradi velelepnu vilu na Pavlovačkom jezeru između Rume i Vrdnika, a Novak Đoković je juče sa porodicom posetio ovo gradilište.

Sa Novakom je u razgledanju bila i supruga Jelena, a oboje su oduševljeni.

- Novak je izuzetno zadovoljan kako teče gradnja vile. On je vredan mladić i nije mu bilo teško da čak i po suncu obiđe gradilište i da porazgovara sa radnicima koji su bili oduševljeni njegovom pojavom, ali i harizmom. Poželeo je čak da nauči i neke cake oko gradnje kuće s obzirom na to da ga van tenisa interesuju mnoge stvari tako da je sada pomalo i upućen u izgradnju. Iako je trudna, Jeleni je ovaj obilazak izuzetno prijao - kaže dobro upućen izvor.

Kako saznajemo, Novakov otac Srđan Đoković gradi porodičnu kuću u kojoj će Novak moći da uživa sa porodicom, braćom i roditeljima kada god mu se ukaže prilika.

Novak vila

Instagram

Biće ovo lepa vikendica, Foto: Instagram

Nova vikendica bi trebalo da ima propratne objekte, a nije isključeno da će jednog dana ovde sagraditi i restoran i bazen.

Novak i njegova porodica vole da se izdvoje od gradske vreve kada god za to imaju vremena, a i njegovi roditelji su irazili želju da vikendica bude u mirnom delu Srbije. Izbor je pao na Pavlovačko jezero koje važi za veoma miran i lep, ali u turističkom smislu nedovoljno otkriven kraj.

Novak vila

Instagram

Novak slikao sa radnicima, Foto: Instagram

Meštani koji se nalaze u blizini ovog jezera oduševljeni su što će za komšiju imati upravo porodicu ovog teniskog asa.

- Oduševljeni smo što će nam Novak biti komšija. On i njegovi roditelji su izuzetno prijatni ljudi i ovo je velika stvar za ovaj deo Srema. Nadamo se da će Novak imati vremena da dođe na kafu - ne kriju sreću meštani.

 

 

Komentari (3)

Seljak

11.06.2017 23:24

Sa snajkom Jelenom pisi propalo ,ona mrzi sebe pre podne a posle podne sebe i ceo svet

Goja

12.06.2017 02:54

Jel ce biti odaje za Pepea i celu sektu i Jelenine Hara krisne

Papa

12.06.2017 02:54

A ko ce osvetiti Budisticki hram