Ljubavni horoskop
Profimedia.rs
Ljubavni horoskop

Profimedia.rs

Ljubavni horoskop, Foto: Profimedia.rs

OVAN

POSAO: Očekuju vas veći troškovi. Posvećeni ste tome da na finansijskom planu održite balans i da izmirite sva dugovanja. Nemojte da odlažete stvari koje možete odmah da rešite jer vam to ništa dobro neće doneti.

LJUBAV: Niste sasvim sigurni u svoje emocije i lako se unervozite kada se nađete pored voljene osobe. Moguće je da imate mnogo nekih dilema i smetnji i da je vaša ugrožena prevashodno zbog vaše nesigurnosti.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa štitnom žlezdom. Povedite računa ako primetite povećan zamor ili neke druge karakteristične simptome. Najbolje bi bilo da se posavetujete sa svojim lekarom.

BIK

POSAO: Niste dovoljno skoncetrisani na svoj posao. Mogući su manji problemi na ovom polju. Nemojte da reagujete u afektu. Potrudite se da na sve gledate sa neke određene distance, bez straha i negativnih emocija.

LJUBAV: Ako vas je partner povredio nekim svojim rečima, pokažite mu to otvoreno. Nemojte da držite u sebi razočarenje. Nema razloga da se dodatno opterećujete tako što krijete nezadovoljstvo.

ZDRAVLJE: Moguća je nesvestica, malaksalost, manjak energije... Potrudite se da dovoljno odmarate i da se ne forsirate na bilo kom planu. Vreme je da se malo više okrenete potrebama svog organizma.

BLIZANCI

POSAO: Imate mnogo ideja za nove poslovne projekte. Kao da ste zapali u neki vid umetničkog transa i inspiracije. Samo vam nadolaze pozitivne misli i imate utisak da ćete lako ostvariti svoje planove.

LJUBAV: Dopada vam se osoba kojoj ne smete da priznate svoje simpatije. Strahovi su samo u vašoj glavi, izborite se sa njima. Vreme je da ozbiljno poradite na svom samopouzdanju.

ZDRAVLJE: Prilično ste umorni i iscrpljeni. Potrebno vam je više sna, u večernjim časovima... Izbegavajte navike da budete budni do kasno, vreme je da malo pomerite svoj bioritam kako bi bolje funkcionisali.

RAK

POSAO: Očekuje vas prilika da sagledate poslovne rezultate koje ste do sada ostvarili i da rezimirate utiske. Na osnovu nekih podataka koje danas budete izvukli ćete kasnije moći da donesete nove odluke.

LJUBAV: Ako vam se dopada osoba rođena u znaku Bika, danas biste mogli polako da pokrenete neki vid komunikacije sa njom. Pred vama je generalno povoljan period za početak nove veze.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža i neki vid opuštanja. Potrebno vam je da se malo posvetite sebi i tome da ugodite svom telu. Izbegavajte stres ili bilo kakve preterano naporne poslove danas.

LAV

POSAO: Moguć je manji, konstruktivan konflikt sa nekim od vaših nadređenih. Nakon toga ćete imati nekako bolji uvid u situaciju. Ne mora svaka rasprava da bude loša, iz neke se ponešto i nauči.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja deluje preterano nervozno ponekad i niste sigurni zbog čega se tako ponaša. Moguće je da ste jednostavno u nekom raskoraku. Trebaće vremena da joj priđete.

ZDRAVLJE: Posetite stomatologa. Moguće je da će vam se pojaviti neki manji problemi sa zubima, pa je svakako bolje sprečiti nego lečiti. Vodite računa o redovnoj higijeni usne duplje.

DEVICA

POSAO: Moguće je odlaganje nekih planova koji se tiču poslovnog putovanja. Potrudite se da se ne nervirate previše zbog toga. Dok ne odete na put, posvetite se drugim važnim stvarima koje treba rešiti.

LJUBAV: Moguće je da ste zadovoljni svojim emotivnim statusom, iako vam mnogi mogu zamerati da ste predugo sami. Mišljenje okoline vam nikada nije bilo presudno, pa ni sada ne bi trebalo da bude.

ZDRAVLJE: Smanjite unos masne hrane. Vodite računa o višku kilograma koji bi mogao da vam se pojavi. Generalno niste tome skloni, ali ova faza bi mogla da vam donese neke manje promene.

VAGA

POSAO: Moguće je da ste zatražili pozajmicu, iako niste sasvim sigurni da ćete moći da vratite novac na vreme... Radite sve što možete kako biste uspeli da se rešite starih dugova, pa stvarate nove...

LJUBAV: Muči vas ljubomora i nepoverenje prema voljenoj osobi... Moguće je da svaki njen potez deluje sve sumnjivije. Biće vam potrebno dosta vremena kako biste mogli da stvorite dobar odnos ponovo.

ZDRAVLJE: Trenutno niste u dobroj fazi. Podložni ste brojnim zdravstvenim tegobama i to uglavnom zbog stresa, odnosno na nervnoj bazi. Posavetujte se sa svojim lekarom o problemima koje imate.

ŠKORPIJA

POSAO: Imate malu tremu da pokažete svoje ideje u javnosti. Ipak, trebali biste da se potrudite da smanjite svoje nesigurnosti. Ako budete nastupili dovoljno samouvereno sve će biti uredu!

LJUBAV: Voljena osoba je promenila svoj pristup prema vama i češće se svađate. Niste zadovoljni zbog toga. Moguće je da sve više razmišljate o prekidu veze i da čeznete za svojom slobodom...

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa bubrezima ili urinarnim traktom. Generalno vam je taj predeo osetljiv, pa se potrudite da vodite računa. Regulišite unos tečnosti u skladu sa savetima lekara.

STRELAC

POSAO: Moguće je da ćete biti preopterećeni poslovnim obavezama. Pod velikim ste stresom jer ne znate da li ćete sve stići na vreme. Pokušajte da se organizujete dobro i sve ćete uspeti da rešite.

LJUBAV: Smatrate da se partner nedolično ponašao i niste zadovoljni zbog toga. Prilično ste uvređeni zbog svega. Pokušajte da razgovarate sa njim i da mu objasnite kakva su vaša očekivanja.

ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku za svaki slučaj, imate manje predispozicije za probleme sa anemijom, pa to treba proveriti... Važno je da unosite dovoljno namirnica koje sadrže gvožđe, poput cvekle.

JARAC

POSAO: Možete da se nadate preokretima na polju posla. Ako se dovoljno potrudite, sve će ići u vašu korist. Važno je samo da ostanete maksimalno fokusirani na ciljeve koje ste sebi zacrtali.

LJUBAV: Možete naglo doneti neku odluku na ovom polju. Lako ćete se predomisliti ako vidite da ste pogrešili. Ulazak u vezu sa jednom potpuno nepoznatom osobom će svakako uzburkati vaš život!

ZDRAVLJE: Povedite računa o kardiovaskularnom sistemu. Mogući su manji problemi sa povišenim krvnim pritiskom ali i sa lupanjem srca. Posavetujte se sa lekarom ako to primetite.

VODOLIJA

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom, danas biste mogli da naiđete na neke poteškoće i komplikacije. Uspećete sve da prevaziđete uz dovoljno truda i volje, samo ostanite posvećeni ciljevima.

LJUBAV: Oni koji su u braku mogu imati probleme u komunikaciji sa partnerom. Ako ste slobodni, očekuje vas avantura na bazi strasti. Generalno je pred vama promenljiv dan za polje emocija.

ZDRAVLJE: Problemi sa varenjem su mogući, pa izbegavajte tešku hranu i namirnice koje vam smetaju. Generalno se potrudite da svoju ishranu više bazirate na svežim namirnicama- voću i povrću...

RIBE

POSAO: Očekuje vas kraće poslovno putovanje. Potrudite se da ne zaboravite neke važne stvari ili da ne zakasnite. Moguće je da ćete imati neke sitne propuste koji će zakomplikovati stvari.

LJUBAV: Komunikacija sa voljenom osobom se pooštrava, mogući su manji sukobi. Potrudite se da ne prenagljujete sa grubim rečima. Ukoliko budete rekli nešto što ne mislite, kasnije ćete se kajati.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa disajnim putevima. Ukoliko primetite učestali kašalj, javite se lekaru. Generalno se potrudite da izbegavate duvanski dim, zagušljive prostorije i budite više na svežem vazduhu.