Horoskop
Profimedia.rs
Horoskop

Profimedia.rs

Horoskop, Foto: Profimedia.rs

OVAN

POSAO: Možete da uživate u slobodnom danu koji je ispred vas. Nećete se danas baviti poslovnim obavezama. Iako je ponedeljak, jednostavno niste opterećeni profesionalnom stranom života.

LJUBAV: Ukoliko vam se dopada neka osoba koja je takođe rođena u vatrenom znaku, povoljan je dan za zbližavanje sa njom. Možete da očekujete jako dobru atmosferu na polju ljubavi i strasti.

ZDRAVLJE: Povišena temperatura bi mogla da vam stvara manje probleme u drugom delu dana, pa povedite računa o tome. Moguće je da postoje neki upalni procesi u vašem organizmu.

BIK

POSAO: Ukoliko ste planirali da se bavite poslom vezanim za ugostiteljstvo ili prehranu, možete da očekujete uspeh. Pred vama je generalno povoljan dan za planiranje poslovne strategije za budućnost.

LJUBAV: Osećate se sigurno pored voljene osobe. Važno vam je da zadržite dobar odnos sa njom i da vaša veza napreduje. Imate osećaj da jedino kada ste zajedno stvarno imate sve ono što vam je potrebno.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa bešikom i urinarnim traktom su naglašeni kod vas. Ako ste već na ovom planu imali neke tegobe ranije, sada je vreme da se javite lekaru radi kontrole.

BLIZANCI

POSAO: Možete da se nadate ostvarenju prodaje koju ste očekivali. Pred vama je veoma povoljan dan za poslovno polje. Takođe, možete da očekujete bolje stanje na polju finansija danas.

LJUBAV: Komunikacija sa osobom koja vam se dopada postaje sve bolja, sada je i vama jasno da imate velike šanse kod nje. Postepeno dolazite do šanse da joj pokažete kakve su vaše iskrene namere.

ZDRAVLJE: Prolazan kašalj je moguć. Generalno su vam disajni putevi osetljivi, pa vodite računa, izbegavajte zagušljive prostorije i duvanski dim. Ako se problem nastavi, posetite lekara.

RAK

POSAO: Pred vama je mogućnost da ostvarite sigurnu zaradu. Ne treba da se brinete, materijalna situacija bi trebala biti sve bolja! Generalno vas očekuje jako dobar dan za realizaciju bilo kakvih planova.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja ima određen status u društvu, a može se reći i da je finansijski solidno situirana. Pred vama je šansa da je šarmirate i da ostavite dobar prvi utisak.

ZDRAVLJE: Povedite računa o štitnoj žlezdi koja bi mogla da bude problematična kod vas u narednom periodu. Idite na redovne lekarske kontrole, pratite stanje hormona i pazite na sebe.

LAV

POSAO: Možete da se radujete slobodnom danu. Svoje vreme možete posvetiti nekim drugim stvarima, sada posao nije prioritet. Uživate u druženju sa porodicom i prijateljima i opuštate se.

LJUBAV: Veoma ste emotivni i lako možete biti povređeni. Razdražljivost koja vas danas prati je ipak prolazna. Potrudite se da neke sitnice ne primate k srcu i da izbegavate svađe sa voljenom osobom.

ZDRAVLJE: Moguća je vrtoglavica kod vas danas, kao i manji problemi sa niskim pritiskom. Nemojte da se zamarate previše, jedite redovno i unosite dovoljno vode. Čuvajte svoje izvore energije.

DEVICA

POSAO: Možete da se nadate da ćete na sasvim dobar način predstaviti svoje ideje i da ćete biti korak bliže realizaciji poslova koje smatrate važnima. Pred vama je povoljan period za poslovno polje.

LJUBAV: Ako ste ušli u flert sa nekom zauzetom osobom, iako biste kasnije mogli i da uđete u emotivnu vezu sa njom. Ukoliko već imate partnera, moguće je da se između vas dvoje javlja crv sumnje.

ZDRAVLJE: Nemate probleme na ovom polju. Zdravlje vam je sasvim solidno i generalno se dobro osećate u svojoj koži. Energični ste i izdržljivi pa lako možete da izađete na kraj sa svim izazovima.

VAGA

POSAO: Imate dosta slobodnog vremena, jer posao obavljate u hodu. Ne očekuju vas velike promene, pred vama je opušten dan tokom kojeg nećete biti preterano opterećeni sa bilo čim.

LJUBAV: Ukoliko vam se dopada osoba rođena u znaku Vodolije, mogli biste da ostavite jako dobar utisak na nju. Očekuje vas dovar dan za polje flerta, lako osvajate pažnju suprotnog pola.

ZDRAVLJE: Prijaće vam umerena rekreacija, pa makar to bila i šetnja, bilo šta samo da ne budete preterano pasivni. Vama inače sve vrste plesa mogu da odgovaraju, ako niste ljubitelj sporta.

ŠKORPIJA

POSAO: Vaši nadređeni su zadovoljni onim što ste do sada ostvarili, možete da očekujete veoma pozitivne komentare. U narednom periodu će vam se ukazati i šansa za napredovanje i bolju poziciju.

LJUBAV: Očekuje vas prelep dan sa voljenom osobom! Osećate da ste kao stvoreni jedno za drugo! Moguća je veridba i planiranje zajedničkog života. Ako ste slobodni, upoznajete novu ljubav!

ZDRAVLJE: Povedite računa o svojim zubima koji su prilično osetljivi, može da vam se pojavi neki kvar ili problem sa desnima. Preporuka je da se u najkraćem mogućem roku javite svom stomatologu.

STRELAC

POSAO: Očekuje vas putovanje u inostranstvo, pa bi bilo dobro da se na vreme organizujete i sve isplanirate. Pazite da vam nešto ne promakne, jer još uvek vlada nepovoljan uticaj retrogradnog Merkura.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljivu komunikaciju sa osobom koja očigledno želi više od toga. Vatren odnos vas može dovesti i do zaljubljenosti. Pred vama je uzbudljiva emotivna situacija.

ZDRAVLJE: Puni ste energije i dobrog raspoloženja! Zdravlje vam je odlično! Generalno nemate ni jedan razlog za brigu, možete da budete maksimalno opušteni i da uživate u svom životu.

JARAC

POSAO: Poboljšanje materijalne situacije vam uliva osećaj sigurnosti. Nemate nikakve probleme na ovom planu. Svi poslovi teku onako kako ste planirali i niste zabrinuti zbog bilo čega.

LJUBAV: Spremni ste da se borite za voljenu osobu, čak i onda kada ona sebi dopušta da se dvoumi između vas i još nekoga... Moguće je da ćete ovaj put zbog prave ljubavi preći preko svog ponosa.

ZDRAVLJE: Vreme je za detoksikaciju, odnosno za čišćenje organizma. Moguće je da je vaša jetra preopterećena i da je potrebno da menjate neke navike kako bi vam generalno zdravlje bilo bolje.

VODOLIJA

POSAO: Očekuje vas veoma povoljan dan. Ne biste trebali da imate veće brige na ovom planu. Sve što budete isplaniraki, uspećete da ostvarite. Generalno sa kolegama imate sasvim solidan odnos.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku, sa voljenom osobom imate odličan odnos. Današnji dan je jako pozitivan i nosi mogućnost nove emotivne veze ako ste slobodni. U svakom slučaju bićete zadovoljni.

ZDRAVLJE: Povećajte unos tečnosti. Važno je da pijete dovoljno vode i kako bi vaš metabolizam pravilno funkcionisao, ali i zbog rada bubrega. Važno je da uvodite zdravije navike.

RIBE

POSAO: Imate dosta poslovnih obaveza. Sve na vreme završavate zahvaljujući svojoj uigranosti i posvećenosti poslu. Imate mnogo iskustva i uvek ste spremni da pomognete bilo kome sa svojim savetima.

LJUBAV: Imate utisak da je situacija na ovom planu previše predvidljiva. Ipak, nemojte još da brzate sa zaključcima. Moguće je da će vas partner nečim iznenaditi kada se najmanje budete tome nadali...

ZDRAVLJE: Sve bolje stanje na ovom polju vas očekuje... Iako ste neko vreme imali određene tegobe, sada konačno dolazite do poboljšanja i stabilizacije. Možete da se nadate pozitivnom ishodu lečenja.